A jó vízszerelőt Csepelen sem hagyják cserben

A jó vízszerelőt Csepelen sem hagyják cserben

A legtöbb fővárosinak nem feltétlenül a legjobb közbiztonság vagy a kulturális élet központja jut eszébe Csepelről, viszont velünk történt már nem egy kellemetlen, de annál meglepőbb és szívmelengetőbb eset, amikről úgy gondoltuk, hogy mindenképp érdemes megosztanunk Veled.

Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet!
Csőtörés miatt hívtak ki minket vízszerelőnek egy csepeli régen épült házba, ahova amint tudtunk ki is érkeztünk, hiszen nem lehetett egy meghibásodás miatt elzárni a főcsapot és szó szerint elárasztott mindent a házban a víz.

Megszereltük a főcsapot, kicseréltük a fáradt alkatrészeket, s a házban is néhány óra alatt helyreállítottuk a vezetékeket úgy, hogy még a falazást is befejeztük időre. A lakók annyira örültek, hogy telepakoltak minket hazafelé mindenféle finom házi süteménnyel, s persze a házi pálinkákkal és a hegyi borokkal sem fukarkodtak.

Természetesen nem akartuk elfogadni, hiszen kifizették a munkadíjunkat plusz az alkatrészeket, így a mi oldalunkról lezártuk ezt, viszont szinte megsértődtek volna a háziak, ha nem fogadjuk el a karácsonyra is túl nagy ajándéknak szánt finomságokat. Micsoda meglepetés volt ez munka után!

A segítség akkor is jöhet, amikor egyáltalán nem számítasz rá!
Ez az eset télen történt, amikor hatalmas hó volt az utakon, s ahol nem kotorták még el a havat, ott maximum 10-15 km/h-val lehetett száguldozni a jeges, csúszós utakon. Nekünk ez sem volt gond, időre kiértünk az ügyfélhez, mely ebben az esetben egy nagy raktár volt.

Megjavítottuk a vezetékeket, illetve tartottunk egy ellenőrzést is, s eltelt 2-3 óra, mire visszaszálltunk az autóba, hogy menjünk a következő ügyfélhez. Igen ám, de addig rengeteg havaseső esett, s gyakorlatilag betemette az autót, amit úgy kellett kiásni.

Viszont ez sem volt elég, mert az eső miatt akkora mocsártenger lett az autónk körül, hogy a gyárban dolgozó munkások segítettek megtolni a gépjárművet, hogy el tudjunk indulni.

Bizony, jó tett helyébe jót várj, ez történt velünk is. S ami a legjobb, hogy még csak el sem késtünk a következő ügyfelünktől.

Látod, ha minket hívsz ki vízszerelőnek Csepelre, még a legvadabb időjárásban is pontosan fogunk kiérkezni, hogy azonnal orvosolni tudjuk a kialakult vízszerelési problémát.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-11-24T12:37:28+00:00 november 22nd, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző: