Megbízható vízszerelő az I. kerületben

Megbízható vízszerelő az I. kerületben

Munkájára igényes vízvezeték szerelőt találni bizony nem könnyű manapság, ahogy az eddigi ügyfeleink mesélték nekünk, hiszen rengeteg olyan esetben kellett kiszállnunk, amikor a kontár szerelők előttünk nemcsak romhalmazt hagytak maguk után, de szakszerűtlenül végezték el a munkálatokat.

Emiatt, ha vízszerelőre van szükséged az 1. kerületben, minket hívj ki először, hogy ne kelljen akár napokat is várnod a kiérkezésünkre, hogy szakszerűen legyen beszerelve a mosdókagylód, kádad, WC tartályod, vagy az egész lakásod vízhálózata.

Mi nem fix árakkal dolgozunk, hogy aztán az alkatrészek silány minőségén tudjuk összespórolni a kiadásokat, hanem kiérkezés után felmérjük a helyzetet, majd személyre szabott, pontos árajánlatot dolgozunk ki, hogy csak annyit kelljen fizetned, ami mindenképpen ahhoz kell, hogy hosszútávon oldjuk meg az adott problémát.

Bátran keress fel minket, ha vízszerelőre van szükséged az 1. kerületben, hogy megtapasztald Te is, milyen az, ha egy profi brigád végzi el a vízvezeték szerelési munkálatokat otthonodban.

Mivel évtizedek óta gyűrjük az ipart itthon, sokan kérdezik, hogyhogy nem mentünk még ki külföldre. A válasz igen egyszerű. Itthon is meg lehet élni ebben a szakmában, ha alapos, tisztességes és megbízható munkát végzünk, hiszen ahogy a fodrászodat is ha jó munkát végez, a vízvezeték szerelődet is tovább ajánlod ismerőseidnek, ha elégedett voltál a munkájukkal. Így ha profi vízszerelőre van szükséged az I. kerületben, hívj minket, hogy hosszútávú megoldást tudjuk nyújtani.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-05-16T16:05:40+00:00 május 26th, 2018|Kategóriák: |Címkék: |