Mesélnek a vízszerelők a 10. kerületi tapasztalataikról

Mesélnek a vízszerelők a 10. kerületi tapasztalataikról

Mivel a mi kiszállási helyeink nemcsak Budapest egyes kerületeire korlátozódnak, hanem az egész régióra, így rengeteg mindent láttunk már. Úgy gondoltuk, mesélünk egy kicsit az eddigi tapasztalatainkról, amiket vízszerelőként a 10. kerületben élhettünk át.

Rejtélyes zaj a plafonon, majd repedés és beázás

Egyik ügyfelünk azért hívott fel minket, mert először érdekes, ütemes zajt hallott a plafonon a konyhában, majd kis idő múlva elkezdett ömleni fentről a víz.

Amint sikerült kiérkeznünk, a következő eset várt minket: a fenti lakó mosógépe nem tudta rendesen optimalizálni a felvett és a szennyvíz mennyiségét, a falakban a csövek pedig 70 évesek is lehettek már. A mosógép túlzott mozgása és a vízmennyiség hirtelen megnövekedése miatt egyszerűen eldurrantak a vízvezetékek a falban, óriási beázást okozva.

Mint kiderült, előttünk két és fél héttel hívtak ki egy vízszerelőt a 10. kerületből, hogy nézze meg a csöveket a falban, mert apró repedéseket láttak a lakók a festéken, ami szinte egyértelmű jele annak, hogy egy cső már nem bírja a terhelést. A kihívott szerelők szerint ez csak azért volt, mert régen voltak kifestve ezek a lakások…

Sercegő hang a mosdókagylóban

Egyik ügyfelünk tavasz elején hívott minket, hogy már három napja furcsa, sercegő hangot hall a mosdókagylóból, mely semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy épp használja-e a csapot vagy sem.

Nem mertük elmondani a telefonba, hogy mi mire gyanakodunk, de szerencsére erre is felkészültünk. Kiérkezés után a mosdót szétszedtük, és három hatalmas csótányt találtunk benne, akik nem tudtak elmenekülni, mert a kivezető utat elállta egy jókora szennyeződés a csövekben. A sercegő hangot pedig akkor adták ki, amikor megpróbálták átrágni a betömődött nyílást.

Szegény ügyfél úgy megijedt, hogy falfehér lett az arca, amikor meglátta a csótányokat. Megnyugtattuk, hogy nem ez az első eset, hiszen a csótány nagyvárosi állat, s nem számít neki, hogy egy lepukkant házban vagy egy kacsalábon forgó villában próbál meg élelmet és menedéket keresni.

Hívj minket bátran vízszerelőnek a 10. kerületbe, hiszen mi tényleg majdnem mindenre megtaláljuk a megoldást. 🙂

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2019-03-20T11:33:20+00:00 március 17th, 2019|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző:

Avatar
Call Now Button