Miért késnek mindig a vízszerelők a 6. kerületben?

Miért késnek mindig a vízszerelők a 6. kerületben?

Ez nem feltétlenül kerület specifikus, viszont a következő történet Terézvárosból érkezett, miután kimentünk egy nagyon türelmetlen, de annál meglepettebb ügyfélhez csőtörés miatt. Ő az a típus, aki már valamilyen szinten sajnos megszokta azt, ha szerelőt hív, akkor arra majdnem biztos, hogy rámegy az egész napja, hiszen késik az ember minimum fél órát, elmegy az alkatrészboltba, ebédel egyet, majd visszamegy szerelni, és jobb esetben hosszútávon oldja meg a problémát.

Jelen történetünkben az ügyfél kétségbeesetten hívott minket, hogy eldurrant egy nemrég állítólag megjavított cső a lakásban, s árad a víz, de nem tudja hol kell elzárni a főcsapot. Telefonon irányítottuk az ügyfelet, hogy keresse meg a házmestert, s kérjen segítséget, ami szerencsére hamar megtörtént.

De egy eldurrant cső esetében minden másodperc számít, így elázott az alatta lakó is, mire sikerült megtalálni a vízelzáró főcsapot. Amint letettük a telefont, autóba is szálltunk, hogy megnézzük tapasztalt vízszerelőként a 6. kerületi lakásban kialakult helyzetet.

A lakó hatalmas megdöbbenésére kevesebb, mint 20 perc alatt ki is érkeztünk, viszont a probléma akkora mértékű volt, hogy egy hétig dolgoztunk rajta reggeltől estig. A lakó teljesen elérzékenyült, amikor minden reggel megérkeztünk pontosan dolgozni, s sem a munkamorálunkkal, sem a szaktudásunkkal nem volt gond, hiszen azóta jártunk már kisebb munkák miatt nála, de a csőtörés utáni szereléssel semmi baj nem volt továbbra sem.

Kész élmény volt vízszerelőként e 6. kerületi ügyfélhez járni, mert szegénynek annyi rossz tapasztalata volt eddig a szerelőkkel, hogy szinte várt már minket, s végig lesegetett az ajtóból, hogy kérünk-e kávét, kínált a frissen sütött süteményeivel, s persze a munka után is felpakolt minket mindenféle házi finomsággal.

Ez egy kedves, de aránylag szomorú történet, hiszen egy ügyfélnek nem kellene ennyire meglepődnie és örülnie, ha egy olyan vízszerelő brigáddal találkozik, amelyik tényleg dolgozik és nem okoz problémát még a több napos szerelés sem a háziak mindennapjaiban.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-11-26T07:52:35+00:00 december 17th, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző: