Milyen vízszerelőként dolgozni a 8. kerületben?

Milyen vízszerelőként dolgozni a 8. kerületben?

Nemcsak a Budapesten élők, de a vidékiek körében is sokaknak a 8. kerület hallatán a rossz környék jut eszükbe, viszont kevesen tudják, hogy ez a kerület is legalább annyi lakossal rendelkezik, mint a legtöbb megyeszékhely vidéken.

Így itt is egyaránt vannak csodaszép, illetve felújításra váró utcák és terek, így semmiképp sem szabad csak a hírhedtebb városrészekre gondolni, hiszen az egyik legjobb példa a varázslatosan szép Szabó Ervin Könyvtár is, ahol nemcsak rengeteg diákkal, de turistával is lehet találkozni.

Így vízszerelőként a 8. kerületben már szinte minden típusú ügyfélnél jártunk már, hiszen egyaránt vannak itt irodák, állami intézmények és magánlakások is, melyek közt szintén találhatóak épp most épült, illetve igen rozoga épületek is.

Emiatt nagyon változatos munkát jelent vízszerelőként a 8. kerületben dolgozni, hiszen míg reggel egy rothadó vízvezetéket kell kicserélni egy régi lakásban, addig délután már egy vadonatúj épületbe megyünk ki csapokat felszerelni.

Ezért semmiképp sem szabad erről a kerületről egyoldalúan beszélni, mert míg a városrész egyik fele akár a kultúra központja is lehetne, addig a másik felére pedig igencsak ráférne egy alapos tatarozás.

Emiatt megoszlanak a mi feladataink is vízszerelőként a 8. kerületben, hiszen egyaránt vannak teljesen új építésű, illetve a szocialista idők alatt épült épületek is, melyek vezetékei bizony már nehezen bírják a kiképzést. Pont ezért nekünk nincsenek előítéleteink, mert inkább a tapasztalatainkra támaszkodunk.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-08-24T09:31:19+00:00 augusztus 22nd, 2018|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző:

Avatar
Call Now Button