Vízszerelő 1. kerület – spirálozással a dugulás ellen

Vízszerelő 1. kerület – spirálozással a dugulás ellen

Már beleöntötted az összes bolti lefolyótisztítót a mosogatóba, kipróbáltad az ecetes sós öblítést és még egy dróttal is megpiszkáltad a szerelvényekben lévő mindenséget, de még mindig nem akar lefolyni a felgyülemlett víz? Ezt a fajta makacs dugulást valószínűleg semelyik drogériai lefolyótisztító sem fogja megoldani, így ebben az esetben spirálozásra lesz szükséged.

Mi az a spirálozás?

Spirálozásnak nevezzük azt a folyamatot, amikor egy eltömődött lefolyót egy spirálozó szerkezettel tisztítják ki a szakemberek. Vízvezetékszerelőként az 1. kerületben mi is rengeteget használjuk ezt a gépet, hiszen azokban a helyzetekben, ahol már nem lehet kémiai úton megoldani a lerakódott szennyeződés eltávolítását, ez a módszer minden esetben hatékony.

A spirálozógéphez tartozik egy motor, illetve egy hosszú vékony cső, melynek a végén rugóra illesztett lánc segíti a szennyeződésen való átjutást. A szakemberek belevezetik az eldugult lefolyóba a spirált, majd a szerkezet bekapcsolását követően a spirál elkezd forogni, s ahogy ereszti beljebb a csövet a vízszerelő, úgy lesz egyre könnyebben átjárható az eldugult cső.

Miután sikerült fellazítani a vízkövet és egyéb szennyeződéseket a spirálozóval, ezután átmossák egy nagynyomású tisztító berendezéssel a lefolyót, majd egy apró kamera segítségével megvizsgálják, hogy mennyire volt sikeres a duguláselhárítás.

Amennyiben nem elég átjárható a lefolyó, megismétlik a spirálozást, az átmosást, s újra leellenőrzik, hogy teljesen kitisztult-e a kérdéses lefolyó.

Hívj minket vízszerelőnek 1. kerületi ingatlanodba, hogy profi kezekben legyen a duguláselhárítás!

Nem kell tovább keresned olyan vízvezeték szerelőt, aki nemcsak igényes a munkájára, de egyaránt rendelkezik a megfelelő szakmai tapasztalattal, mert csapatunk már több évtizede segíti a főváros és környéke lakóinak a különféle vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák megoldását.

Keress bennünket vagy kérj visszahívást a +36 20 491-7949 vagy a +36 70 9073-440-es telefonszámon még ma!

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2019-11-06T09:15:28+00:00 november 6th, 2019|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző:

Avatar
Call Now Button