Vízszerelő 13. kerület – évtizedek óta megbízható szakértelem

Vízszerelő 13. kerület – évtizedek óta megbízható szakértelem

A legtöbb háztartásban sajnos nem gondolkodnak előre, így az éves vízvezeték ellenőrzés is a legtöbb esetben elmarad. Ez pedig régi lakások esetén igen komoly problémákat tud okozni. Egyes házak már annyira öregek, hogy a falakban szinte rohadnak már a csövek, így gyakorlatilag bármikor eldurranhat egy vezeték, melynek eredménye egy óriási beázás. Emiatt ha vízszerelőt keresel a 13. kerületben, bátran hívj ki minket, hogy a problémát még akkor megoldjuk, mielőtt az akár tízszeres költséget jelentene számodra.

Sajnos találkoztunk olyan esetekkel is vízszerelőként a 13. kerületben, ahol a lakást frissen festették ki, s újították fel a padlózatot, a nyílászárókat és a beépített bútorokat, viszont a falak belsejében lévő vízvezetékekre nem gondoltak. Így a rozsdás és elhasználódott csövek eláztatták néhány perc alatt a frissen berendezett, újnak tűnő lakást.

Ezeket a kellemetlenségeket könnyedén el lehet kerülni, ha legalább évente ellenőrizteted vízszerelőkkel 13. kerületi otthonod falában lévő vezetékeit. Egy ilyen állapotfelmérés során tudjuk megvizsgálni azt, hogy mennyire biztonságos az otthonod vízvezetékek szempontjából, s hogy meddig bírják még a csövek a kiképzést.

Emiatt sok friss házaspárnak szoktuk azt javasolni, hogy mielőtt lakást vásárolnának, nézessék meg vízszerelővel 13. kerületi leendő otthonukat, hogy ne a megvásárlás után szembesüljenek azzal, hogy mennyit kell még költeni a lakásra, hogy biztonságos legyen.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-08-24T09:51:44+00:00 július 23rd, 2018|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző: