Vízszerelőként a 4. kerületben sokat lehet tanulni

Vízszerelőként a 4. kerületben sokat lehet tanulni

A pesti oldalon lévő 4. kerületben számos lakó- és irodaház található, így fiatal inasként ez az egyik legjobb kerület Budapesten arra, hogy egy újonc a lehető legtöbbet tanuljon ki a gyakornoki évek alatt.

Másképp kell kialakítani egy panelház vízvezeték hálózatát, ahogy más eljárásokkal szerelünk össze egy munkahelyi mellékhelyiséget, s másképp állunk neki egy teljeskörű vízhálózat cserének is, ha egy családi házban vagy egy irodaépületben kell megcsinálni ezeket a feladatokat.

Vízszerelőként a 4. kerületben nemcsak a helyszínek miatt lehet sokféle kivitelezési feladattal találkozni, hanem a rengeteg féle típusú feladat miatt sok gyakorlati tudást lehet így elsajátítani.

Egyesek egy eldurrant vezeték miatt hívnak minket SOS, hiszen bokáig járnak már az előszobában is a vízben, mások egy TECE WC tartályt szeretnének a régi, sok helyet foglaló modell helyett beszereltetni, míg vannak olyan irodaházak, ahol csak ellenőrzési és karbantartási feladatokat kell bizonyos időközönként ellátnunk.

Így egy fiatal vízvezetékszerelőnek ez a kerület szinte aranybánya a tapasztalatszerzési lehetőségek miatt, hiszen ahogy mondani szokás, itt aztán minden van, mint a búcsúban. Egyik órában egy családiház aknájában ellenőrizzük a vezetékeket, majd átmegyünk egy modern irodaházba WC-t szerelni, délután pedig kádakat és mosdókagylókat spirálozunk a panellakásokban.

Tehát a munka sokrétű, magas szaktudást és hozzáértést igényel, szinte azonnal lehetőség van így a gyakorlatban is beletanulni a különféle vízszerelési munkálatok módszertanaiba.

Amennyiben ezekben az években nincs az újoncok mellett öregróka, akkor szoktak történni a véletlenül rossz helyre fúrt lyukak által okozott gázcsövek eldurranása, illetve mentünk már ki olyan helyreállító munkálatot is végezni, ahol elméleti tudás híján találom szerűen próbálták megoldani a régi vezetékek cseréjét, s a rossz megoldás miatt nemcsak azt a szakaszt, de az egész szint hálózatát ki kellett cserélni.

Sosem szabadna az ügyfeleknek így pórul járniuk egy amatőr brigád miatt, így kerüld el Te is ezt, s hívj minket vízszerelőnek 4. kerületi lakásodba, irodádba!

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-11-24T12:26:41+00:00 november 19th, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző:

Avatar
Call Now Button