4 ok, amiért ne a térkép alapján keress vízszerelőt a 17. kerületben

vízszerelő 17. kerület

Nyilván vízszerelőt keresel a 17. kerületben, különben nem ezt a bejegyzésünket olvasnád ebben a pillanatban. Olvass tovább, ha meg akarod tudni, hogy miért nem szerencsés a legközelebbi vízvezeték szerelőt kihívnod, ha épp új WC-t szeretnél beépíttetni.

  1. Térkép helyett az értékeléseket nézd

Ha már annyira ragaszkodsz a térképes kereséshez, próbáld meg ne a földrajzi helyekre helyezni a hangsúlyt, hanem az eddigi ügyfelek értékeléseit tedd a középpontba. Nyilván nem az összes, de azért jó néhány vízszerelő teszi lehetővé az interneten a vásárlói kommenteket és értékeléseket, így ezeket nézd meg először, ne azt, hogy a szemközti utcában van a telephely.

  1. Kezdj nyomozásba, hogy megtaláld a Neked való szolgáltatást

Persze kényelmesnek tűnhet, ha áthívod a sarkon lévő vízvezeték szerelőt, viszont ezekben az esetekben igen gyakori az, hogy nemhogy garanciát nem vállalnak az elvégzett munkáért, de még számlát sem fogsz látni, hogy pontosan miért kerül ennyibe egy WC beszerelése. Ne dőlj be a kényelmes lehetőségeknek, sajnos sokan kihasználják ezt.

  1. Figyelj arra, hogy bekerüljön a rendszerbe a telefonhívásod

Sajnos az is nagyon gyakori, hogy útközben kiugrik egy brigád, mert éppen a környékeden járt, így nem tudod, hogy milyen szakembereket hívsz ki, s milyen munkát fognak végezni, hiszen fel sem jegyezték a naptárba a hívásodat. Ezzel szemben egy megbízható vízszerelő a 17. kerületben nemcsak arra igényes, hogy minden ügyfelét felírja a naptárába, hanem arra is, hogy időben megérkezzen, s a lehető legprofibb módon oldja meg a kialakult problémát anélkül, hogy már rohanna a következő klienséhez.

  1. Érdeklődd meg az árakat, de ne ess csapdába

Egy telefonbeszélgetés alapján egy tól-ig árat szokás megadni, így ha az általad hívott vízszerelő a 17. kerületben egy pontos árat mond, akkor az azt jelenti, hogy a probélma mértékétől függetlenül ugyanúgy fog eljárni egy nagyobb és egy kisebb vízszerelési gond esetén is.

Magyarul vagy túlfizetsz egy egyszerű szolgáltatásért, vagy nem fogja rendesen elvégezni a munkát, mert alacsony áron dolgozik.