Egyszerűbb lett volna elsőnek minket hívni vízszerelőnek a 9. kerületbe…

Egyszerűbb lett volna elsőnek minket hívni vízszerelőnek a 9. kerületbe…

Nemrég jártunk egy hatalmas csőtörés miatt szerelni Ferencvárosban úgy, hogy előttünk egy brigádot már kihívtak, akik elvileg szakszerűen hárították el a problémát, s borsos árat is kértek ezért az ügyféltől.

Először őket próbálta ismét kihívni a lakó, de rejtélyes módon a telefonszámon nem volt kapcsolható előfizető, így szerencséjére másodjára már minket hívott ki.

Mikor kiérkeztünk, megmutatta az ügyfél, hogy hol volt a probléma, mit és hogyan javítottak meg az előző szerelők.

Természetesen falat kellett bontanunk, hiszen a kialakult helyzet sokkal súlyosabb volt, mint ahogy azt előzőleg a kérdéses brigád feltételezte.

Szerintük csak egy kis lyukat kellett push-fit csatlakozóval megoldani, viszont itt egy komplett csőszakaszt kellett volna kicserélni.

Azért tudta eddig tartani a megfelelő működést pár napig az első szerelés után a rendszer, mert a vakolat megtartotta a csöveket. Egészen addig, amíg másodjára az egyszerű beázásból komoly csőtörés lett.

Vízszerelőként ebben a 9. kerületi lakásban nem mondhatjuk, hogy nekünk egyszerűbb lett volna szerelni, ha elsőként minket hív ki az ügyfél, viszont neki sokkal jobban megérte volna anyagilag, ha nem kétszer kell kifizetnie egy túlárazott szolgáltatást, majd egy korrekt árakkal dolgozó profi brigádot.

Ez az ügyfél megtanulta, hogy nem szabad akárkit kihívni egy komoly szereléshez, mert lehet, hogy ezek a szakik be tudnak kötni egy mosogatógépet, s esetleg egy csapot is fel tudnak szerelni anélkül, hogy beletörnék a régit a falba. Viszont egy feltételezett csőtöréshez nem szabad olyan szerelőt hívni, akit nem lehet úgymond leellenőrizni a neten.

Mondtuk is neki, hogy csekkolni kell az ilyesmit, s rögtön nyúlt a telefonjához, hogy megkeresse őket. Nem talált róluk említést egyik szakmai vagy közösségi média oldalon sem.

Jegyezd meg Te is, ha szakembert hívsz, ne csak egy telefonszámot vagy árlistát keress, hanem az eddigi ügyfelek ajánlásait is.

Persze egyszerűbb, ha minket hívsz ki elsőként vízszerelőnek 9. kerületi otthonodba, hogy elkerüld az ilyen fajta kellemetlenségeket.

Vízszerelő 9. kerület – beépíthető TECE WC tartályok magánszemélyeknek is

Budapest 9. kerületében rengeteg kulturális látnivaló van, így biztosan Te is tapasztaltad már a modern építésű mosdókban a rengeteg helyet, melyet főként a beépíthető WC tartályoknak köszönhetünk.

Viszont vízszerelőként a 9. kerületben elmondhatjuk, hogy az optimális helykihasználás miatt már nemcsak az irodákban és az állami intézményekben lehet például TECE WC tartályokat látni a falba építve, hanem egyre több magánszemély dönt úgy, hogy ezt a típust építteti be otthonába.

Ez nemcsak a praktikus helykihasználás miatt terjedt el ilyen hamar a magánszemélyek körében, hanem a megbízható alapanyagoknak és alkatrészeknek köszönhető évtizedekig tartó hibamentes üzemmód is.

S ami a legjobb, hogy egy esetleges meghibásodás során a TECE WC tartályokhoz rengeteg pót alkatrész is van, melyeket könnyedén, általában falbontás nélkül lehet olcsón és igen rövid idő alatt megszerelni.

Persze az anyagiakhoz hozzátartozik a kevesebb vízfogyasztás is, mert a nyomólapon két gomb található, hogy mindig annyi vizet tudj használni, amennyi épp szükséges.

Így ha vízszerelőt keresel a 9. kerületbe, hogy Neked is TECE WC tartályod legyen, bátran keress fel minket, hiszen igen nagy tapasztalatunk van ezeknek a WC tartályoknak a beszerelésében.

S ha minket választasz vízszerelőnek 9. kerületi lakásodba, akkor még a munkálatok utáni kosszal vagy törmelékkel sem kell foglalkoznod, mert mi mindig mindent eltakarítunk magunk után, hogy Neked ne kelljen ilyenekkel törődnöd.

Vízszerelő 9. kerület – Mosógép bekötése a konyhába – mert van, akinek itt a legkényelmesebb

Magyarországon általában a lakások, házak méretétől függ az, hogy a fürdőbe, egy kis mosókonyhába, vagy a konyhába kerül bekötésre a mosógép.

A régebbi lakásokban a fürdőben van a mosógép, s gyakran a szennyes vizet nem a falból kivezetett csövön keresztül, hanem a kádba vezetik ki az egyszerűség miatt.

Sokakat ez zavarhat, hiszen egy forró zuhany közben nem biztos, hogy kellemes élmény, ha épp ránk folyik egy adag koszos víz a mosógépből.

Viszont ahhoz, hogy a konyhába kössünk be egy mosógépet, ahhoz kell csinálni a falba egy csapot, illetve egy szennyvíz elvezetőt is, mely némi falbontási munkálattal jár, de az egész feladat megvan néhány órán belül, takarítással együtt.

Így ha Te is azt fontolgatod, hogy ideje lenne átvinni a mosógépet a konyhába, hívj minket vízszerelőnek 9. kerületi otthonodba, hogy a szakértői feladatok tapasztalt kezekben legyenek.

Mivel nyitni kell egy csapot, illetve ki kell vezetni a szennyes vizet, így ezt semmiképp se bízd amatőrre, mert ilyenkor szoktak véletlenül rossz helyre fúrni a falba, így nagy károkat is okozhatnak.

Maga a mosógép bekötése nem egy ördöngős feladat, hiszen csak be kell helyezni a megfelelő csöveket a hozzájuk tartozó helyekre a falba vagy a csapra.

Itt amihez szakértelem kell, az a csap készítése, illetve egy cső megnyitása, hogy esztétikusan tudjon elfolyni a szennyvíz. Keress minket bizalommal vízszerelőnek 9. kerületi lakásodba, hogy mihamarabb neki tudjunk állni a munkálatoknak.