Vízszerelő 2. kerület – a csöpögő csaptól a beázásig, mindenre van gyors megoldás

Vízszerelő 2. kerület – a csöpögő csaptól a beázásig, mindenre van gyors megoldás

Vízszerelőre van szükséged Budapesten a II. kerületben? Ne keress tovább, hiszen mi több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött még a legsúlyosabb vízvezeték szerelési problémákat is pontosan, szakszerűen és megbízhatóan oldjuk meg, hogy újra visszaálljon a lakásod vagy házad eredeti állapota.

Mivel rengetegen vándoroltak ki Ausztriába vagy Angliába, így nem csoda, ha alig találsz megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező vízszerelőt a 2. kerületben. Nekünk is folyton mondják az ügyfeleink, hogy nem könnyű olyan szakembert találni, aki pontosan kiérkezik a megbeszélt időpontban, s szakszerűen végzi el a munkálatokat anélkül, hogy órákig kellene utána takarítani a “romokat”.

Számunkra ezek a beszámolók igen elkeserítőek, hiszen így elveszik az emberek hite a szakmánkban, és úgy gondolnak a legtöbb vízszerelőre a II. kerületben, mint egy kóklerre, aki csak a pénzért jön, nem pedig alapos munkát végezni.

Nálunk ez teljesen máshogy működik, hiszen ahogy látod, mi itthon maradtunk, s ezt annak köszönhetjük, hogy elhivatottak vagyunk a szakma iránt, így fontosnak tartjuk azt, hogy alaposan végezzük el a ránk kiszabott munkát, hogy elégedett ügyfeleink tovább ajánljanak minket ismerőseiknek. Így sikerült itthon fenntartanunk már több évtizede vállalkozásunkat.

Így ha vízszerelőt kell hívnod egy csöpögő csap miatt, vagy épp eldurrant egy cső valahol a falban, s bokáig jársz a vízben, bátran keress fel minket, hogy megtudd milyen az, ha profi kezekre bízod a vízszerelést a 2. kerületben.

Vízszerelő 2. kerület – mosógép bekötés, szennyvíz elfolyó kialakítás

A legtöbb lakásban még mindig a kádba folyik ki a mosógép szennyes vize, mely gyakran gondot okoz, hiszen ha épp megy a mosógép és valaki használni szeretné a kádat, akkor időnként rá fog folyni egy kis koszos víz, mely a mosógépből jön ki a mosó program során.

Kibővítettük a kiszállási helyeket Budapest egész területére, így ha vízszerelőre van szükséged 2. kerületi otthonodba, bátran keress fel minket valamelyik elérhetőségünk egyikén.

A mosógép bekötés igen egyszerű feladat, hiszen csak a megfelelő csöveket a hozzájuk tartozó csatlakozókhoz kell illeszteni, hogy be tudjon jönni a tiszta víz, s el tudjon távozni a szennyes víz.

Viszont ha nincs előre kialakítva a falban egy cső, melyen elfolyhat a koszos víz, akkor ezt nem fogod tudni egyedül megoldani, mert ehhez minimális helyen, de falat kell bontani.

Vízszerelőként a 2. kerületben találkoztunk olyan lakásokkal is már, ahol ki lehetett alakítani a konyhában a falban egy csövet, hogy ott folyjon el a mosógép szennyvize, de ha Neked kicsi a konyhád, ezt természetesen a fürdőben is meg lehet oldani.

Viszont találkoztunk már olyan lakásokkal is vízszerelőként a 2. kerületben, ahol a kamra volt olyan nagy, hogy nemhogy könnyen elfért ott a mosógép, de még bőven maradt elég hely az egyéb dolgok tárolására is.

Így végülis mindegy, hogy milyen kialakítása van a lakásodnak, biztosan találunk egy olyan helyet a mosógépnek, ahol nem zavarja a mosás az otthoniak életvitelét, s a szennyes víz is diszkréten tud eltávozni.

Miért jó, ha magyaráz munka közben a szerelő?

Többféle ember van, így találkozunk olyanokkal, akik szeretnek beszélni munka közben, míg mások inkább csendben dolgoznak, s jobban is szeretik, ha nem zavarják meg őket.

Vannak viszont olyan esetek, amikor nem árt, ha magyaráz egy szerelő, miközben például csapot szerel fel.

Ezek azok a típusú kisebb feladatok, melyeket szinte bárki el tud végezni, akár szaktudás nélkül is. Így ha Te sem tudod, hogy állj neki, s abban sem vagy biztos, hogy van-e megfelelő szerszámod is kéznél, amivel mondjuk le tudod csavarni a csapot, akkor ez most Neked szól.

Vízszerelőként a 2. kerületben rengetegszer voltunk már kisebb dolgokat beszerelni vagy kicserélni, s az ilyen esetekben sokan kérdezgetnek munka közben, hogy mit miért, mivel és hogyan csinálunk.

Minket ez nem szokott zavarni, hiszen számunkra ezek rutin műveletek, így nem okoz gondot, ha magyaráznunk kell közben.

Ez az ügyfélnek nagyon jó, hiszen legközelebb már tudni fogja, hogy milyen fogó kell egy csapcseréhez, s nem fogja furcsán emelgetni a szemöldökét, ha tömítőgyűrűt kell vásárolnia a háztartási boltban.

Főként az idősebbekhez, illetve a fiatal párokhoz szoktunk kimenni ilyen apróságokat szerelni, mert az öregebb korosztálynak fizikailag megterhelő egy csap lecsavarozása a falról.

A fiataloknak pedig nem mindig van otthon vízpumpafogója vagy tömítőgyűrű készlete, hogy néhány perc alatt orvosolni tudjanak egy csöpögő csap problémát vagy feltegyék az új csapot a régi helyett.

Viszont van a magyarázásnak másik oldala is, amikor egy komplett vízhálózat felújítást vagy kiépítést végzünk napokig egy épületben, s akkor is nagyon érdeklődő az ügyfél.

Nyilván egy ilyen komoly szerelést nem fog tudni eltanulni néhány nap alatt, viszont az teljesen biztos, hogy többet fog érteni a vízszereléshez mint eddig.

Szerencsére azért hirtelen lelkesedésből nem szoktak ennek egyedül nekiállni az emberek, ilyenkor azért minket hívnak ki vízszerelőnek 2. kerületi otthonukba.