Vízszerelő 16. kerület – pontos kiérkezés, precíz munkavégzés

Vízszerelő 16. kerület – pontos kiérkezés, precíz munkavégzés

Biztosan Te is jártál már úgy, hogy a megbeszélt időpont helyett egy, akár két órás késéssel érkeztek ki a szerelők lakásodhoz, hogy megjavítsanak valamint a házban. Ezt mi őszintén nem tudjuk megérteni, mert több évtizede Magyarországon dolgozunk, s csak úgy lehet itthon még megélni ebből, ha elégedettek az ügyfelek az általunk végzett munkával.

Ha késnénk, s nem megfelelően végeznénk el a ránk kiszabott feladatokat, mégis hogyan ajánlanának tovább minket az ügyfeleink? Emiatt nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mi pontosan érkezünk ki, és mindig egyedi árajánlattal dolgozunk, hogy a lehető legolcsóbban, és – amennyiben szükséges – a legjobb minőségű alkatrészeket használjunk munkánk során.

Így ha vízszerelőt keresel a 16. kerületben, hívj minket bizalommal bármelyik elérhetőségünk egyikén, hogy Te is megtapasztald, milyen az, amikor profi szakemberek végzik a lakásodban lévő vízszerelési vagy felújítási munkálatokat.

S amit fontos még kiemelnünk, hogy mi nem hagyunk magunk után port, koszt, törmeléket és szemetet, hiszen a munka befejeztével ez is még a mi dolgunk, mert nyilván nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy ők takarítsanak fel utánunk.

S nagy tapasztalatunk miatt a legkisebb vízszerelési feladatokat, illetve a leghosszadalmasabb, akár teljeskörű vízhálózat kiépítést is vállalunk, emiatt ha professzionális vízszerelőre van szükséged 16. kerületi lakásodban, ne késlekedj, s keress meg minket, hogy megjavítsunk egy csöpögő WC tartályt, kicseréljük a mosdódat, vagy felújítsuk az egész fürdődet.

Ezeket találtuk vízszerelőként a 16. kerületben a WC tartályokban

Nagyon szeretik az ügyfeleink a szórakoztató szakmai történeteket, így gondoltuk összegyűjtjük a legviccesebb szerelési feladatokat, amelyekhez kihívtak minket az elmúlt néhány évben.

A rejtélyes WC tartály gomb

Kimentünk szerelni egy kis családi házba, mert az ügyfél arra panaszkodott, hogy egyszer működik a gomb a WC tartályon, egyszer meg csakúgy beakad, de nem tudja, hogy mi okozza az akadást.

Szétszedtük a tartályt, s rögtön láttuk, hogy egy kis huncutság áll a háttérben, mert a WC tartályban először csak egy apró kis játék alkatrészt találtunk, majd kipiszkáltunk egy apró játékhajót is, aminek a levált alkatrésze okozta a gomb akadását. Kiderült, hogy a házban van egy kisfiú, aki a szülei tudta nélkül használta medencének a WC tartályt.

Illatos WC minden áron?

Léteznek már olyan kis WC tisztító-illatosító kockák, amelyeket csak bele kell tenni a WC tartályba, s azok idővel feloldódnak a vízben. Így minden öblítéskor illatosított és fertőtlenített víz mossa át a WC csészét.

Egyik ügyfelünk hívott ki minket vízszerelőnek a 16. kerületi otthonába, mondván elromlott a tartály, ki kell cserélni. Telefonon egyeztettünk, s ajánlottunk is neki új WC tartályt, de persze mielőtt megrendelte volna, kimentünk egy alapos terepszemlére.

Mint kiderült a WC tartálynak semmi baja nem volt, csak a WC kocka csúszott be a mozgó alkatrészek közé, megakadályozva a WC normális feltöltését és lehúzását. Kikotortuk a WC kocka maradványát, így nem kellett kicserélni még egy apró alkatrészt sem.

Fontos a WC tartály tető

Vannak azok a típusú emberek, akiknek nem nagyon zavar, ha a WC tartály teteje eltörik, így nem is pótolják azt. Kihívtak vízszerelőnek minket egy 16. kerületi családi házba, ahol a WC tartály tető már évek óta letört, így a tartályba bárki beleláthatott, viszont nem emiatt hívtak ki minket, hanem azért, mert nem tudott feltölteni a tartály.

Megnéztük, s egy kis teknőst találtunk benne, ami csak azért nem fulladt meg, mert nem tudott az utolsó lehúzás után feltölteni a tartály, mert a kis teste pont úgy szorult be, hogy elállta az alkatrészek mozgásterét.