Vízszerelő 7. kerület – teljeskörű fürdőszoba felújítás

Vízszerelő 7. kerület – teljeskörű fürdőszoba felújítás

Egyre több fiatal házaspár vásárol régi ingatlant, melyet apránként újítanak fel az évek során. Ilyenkor szokott a legtöbb esetben sor kerülni a fürdőszoba felújításra is, így ha Te is épp ilyesmit tervezel, hívj minket vízszerelőnek 7. kerületi otthonodba.

Fontos, hogy mielőtt a fél vagyonodat elköltenéd egy lakberendezési áruházban, hívj ki minket állapotfelmérésre, hiszen mindenben tudunk segíteni, ami vízszereléssel kapcsolatos.

Így tanácsokat adunk, hogy milyen csapot vagy zuhanyfejet érdemes választanod, melyik a most legmegbízhatóbb WC tartály, illetve, hogy milyen típusú mosdó lenne a legpraktikusabb a Te fürdőszobádba.

Ez azért nagyon lényeges, mert vízszerelőként a 7. kerületben már rengeteg olyan esetünk volt, ahol az ügyfél előre megvásárolt mindent, viszont nem voltak jók a méretei a csapoknak, mosdóknak, de találkoztunk olyannal is, hogy a kád túl nagy volt, illetve a zuhanytálca típusa pedig nem volt megfelelő az adott lakás fürdőjének.

Így ha minket hívsz ki vízszerelőnek Budapest 7. kerületi otthonodba, akkor az állapotfelmérés során részletesen el fogunk magyarázni Neked mindent, sőt, bizonyos esetekben akár a vásárlásban is tudunk segíteni, hogy ne egyedül kelljen olyasmikről döntened, amikhez nem értesz.

Mi nemcsak azért vagyunk, hogy megoldjuk a szerelési feladatokat, hanem azért, hogy amiben lehet segítségedre legyünk a renoválás során.

Így ha ránk bízod a vízszerelést 7. kerületi lakásodban, akkor biztos lehetsz abban, hogy tapasztalt szakemberek fogják professzionálisan megoldani a fürdőszoba felújítást.

Vízszerelő 7. kerület – árajánlat adás minden esetben

Biztos Te is találkoztál már olyan vízszerelővel, akinek telefonban elmondtad a problémát, majd megkérdezted körülbelül mennyibe fog ez kerülni, majd kihívtad szerelni.

Kijött a szerelő, észrevette, hogy sokkal több új alkatrészre lesz szükség, így a telefonban megbeszélt ár többszörösét fizetted ki a végén. Ismerős?

Egy ilyen eset után nem meglepő, ha szkeptikusan fogadod a legtöbb szerelő árajánlatát, hiszen nemhogy egy számlát, de még blokkot sem kaptál az újonnan beépített alkatrészekről. Honnan tudod így, hogy ezek újak voltak? Sehogy, mert nem vagy vízszerelő.

A totózás helyett inkább válassz olyan vízszerelőt a 7. kerületben, aki nemcsak számlát, de árajánlatot is ad a kiérkezés után, melyet vagy elfogadsz, vagy nem. Telefonban csak saccolni lehet, hiszen nem látja a szerelő, hogy milyen feladat vár rá.

Emiatt minden esetben kell történnie egy helyszíni felmérésnek, egy probléma-feltárásnak, majd egy árajánlat adásnak. Ha az előző két munkafolyamat elmarad, mégis hogy lehet garantálni az árajánlatot, hogy nem lesz több a munkálatok befejeztével?

Nálunk ez professzionálisan történik, hiszen gondolj bele, ha minden ügyfelünknek többletkiadást okoznánk az előre megbeszélt árajánlat után, akkor mégis ki ajánlana tovább minket?

A vízszerelés is egy szakma, hasonlóan működik, mint egy jó fodrász. Ha nem vagy elégedett a munkájával, nem fogod másoknak ajánlani. Ha igen, szívesen hívod fel ismerőseid figyelmét rá.

Válassz minket vízszerelőnek a 7. kerületbe, hogy transzparens árajánlatot kapj minden munka előtt.