Vízszerelő V. kerület – gyors segítség a belvárosban is

Vízszerelő V. kerület – gyors segítség a belvárosban is

Rengeteget járunk ki szerelni Budapest belvárosába, ahol nagyon sok háznak olyan régiek a vízvezetékei, hogy a csöveket szinte a vakolat tartja már csak össze, így a legtöbb esetben már csak akkor hívtak ki minket, amikor egy csőtörés miatt már bokáig vízben jártak a lakók. Vajon meg lehet ezeket előzni?

Szerintünk igen, csak némi odafigyelés kell, és legalább egy szakember. Mit értünk ez alatt? Amikor új lakásba költözöl a belvárosban, érdemes kihívnod egy vízszerelőt az 5. kerületben, hogy felméresd vele, hogy mire várhatsz itt tartózkodásod alatt.

Ez azt jelenti, hogy kiszállunk, s megnézzük, milyenek a lakás vagy ház vízvezetékei. Ha igen régiek, nyilván egy teljes körű vízvezeték hálózat felújítást fogunk ajánlani, hiszen biztos Te sem szeretnél egyik reggel arra ébredni, hogy dübörög alattad a lakó, hogy csöpög a víz a mennyezetről, mert eldurrant nálad egy vezeték.

Ez azért fontos, mert sokkal egyszerűbb és olcsóbb még a teljes káosz előtt megjavítani vagy kicserélni a kérdéses elemeket a falban, hiszen így nemcsak kevesebb kár keletkezhet, de könnyebben és kényelmesebben úszhatod meg az egész procedúrát.

Így ha fontos számodra, hogy még a régi építésű lakásokban se legyen gondod az ilyenfajta kellemetlen meglepetésekre, hívj ki minket, hiszen vízszerelőként az V. kerületben már rengeteg házban jártunk már, így sem egy apró szerelési munkálat, sem egy teljes körű vízvezeték rendszer felújítás sem fog gondot okozni nekünk.