Vízszerelő 6. kerület – duguláselhárítás spirálozógéppel

Vízszerelő 6. kerület – duguláselhárítás spirálozógéppel

Igen zavaró tud lenni, amikor a fürdőkád vagy a zuhanytálca lefolyója eldugul, hiszen súlyosabb esetekben akár órákba is telhet, mire egy fürdés vagy zuhanyzás után lefolyik a víz. Ez nem is lenne annyira zavaró, ha a szappan és tusfürdő maradvány ilyenkor nem száradna rá szép lassan a kád vagy a zuhanytálca oldalára.

S ami a legrosszabb, hogy mivel sokáig tart, hogy le tudjon folyni a víz, más nem is tud addig fürödni vagy zuhanyozni, mert ha újra megengedné is a vizet, az lehet kifolyna a padlóra, mely viszont beázáshoz is vezethet.

Ha Neked is ilyen problémád van, s ha a dróttal való kipiszkálás és a lefolyótisztítók sem oldották meg a bajt, bátran hívj ki minket vízszerelőnek 6. kerületi otthonodba, hogy amint lehet, vissza tudjuk állítani a fürdő eredeti állapotát.

A dugulás persze megelőzhető, így használhatsz lefolyószűrőket, s havonta legalább egyszer érdemes egy jó minőségű lefolyótisztítót is beleöntened a lefolyóba, majd hagyd néhány órát állni, hogy elkerüld az ilyen problémákat.

Viszont ha utolérte a dugulás a kádadat vagy a zuhanytálcádat, akkor sem kell aggódnod, hiszen a spirálozógéppel nem kell sem a zuhanytálcát, sem a kádat kibontani, hogy megszüntessük a meghibásodást. Ezt persze mi visszük magunkkal, így erre sem lesz gondod.

Így ha dugulás miatt vízszerelőt keresel a 6. kerületben, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy otthonod lefolyói újra rendeltetésszerűen tudjanak működni, s Neked ne kelljen ilyenek miatt aggódnod egy fárasztó munkanap után.

Mosógép és mosogatógép szerelés – Vízszerelő a 6. kerületben

Sajnos semmi sem tart örökké, pláne a gépek, legyen az egy mosógép vagy egy mosogatógép, de persze a kézi mixerek, a számítógépek és az autók sem bírják sokáig szervizelés nélkül.

Ez azért van, mert bizonyos alkotóelemek elkophatnak, vagy a külső környezeti hatások miatt eltömődhetnek, koszosakká válnak, illetve egy idő után el is deformálódhatnak.

Nincs ez másként a vízvezeték szerelésnél sem, hiszen a csövek akármennyire is jól bírnak akár évtizedeket is a falban, egy idő után ezek is veszíthetnek eredeti állapotuk épségéből, s a végeredmény nem más, mint a rothadó csövek, a vastag vízkőlerakódás, illetve a felgyülemlett egyéb anyagok által okozott szennyeződés.

Így ha például nem megy víz a mosógépbe vagy mosogatógépbe, azt egyaránt okozhatja a szerkezetben lévő program hibája is, ahogy a rossz vízcsap, illetve az eldugult falban lévő vízvezetékek is.

Vízszerelőként a 6. kerületben nem egyszer találkoztunk már olyan régi csapokkal, melyeket speciális szerszámokkal kellett gyakorlatilag lerobbantani a falról, mert annyira régiek voltak már, hogy nem tudták ellátni a mosogatógépet vagy a mosógépet vízzel.

Ez egy igen gyakori, viszont könnyen és gyorsan orvosolható, illetve aránylag kevés kosszal járó munka. Csak egy új csap kell hozzá a legtöbb esetben, melyet fel kell szerelni a falra, hogy megfelelően tudja biztosítani ezeknek a gépeknek a vízellátását.

Így bátran hívj minket vízszerelőnek 6. kerületi otthonodba, hogy professzionális kezekben legyen a háztartási gépek vízellátása.

Miért késnek mindig a vízszerelők a 6. kerületben?

Ez nem feltétlenül kerület specifikus, viszont a következő történet Terézvárosból érkezett, miután kimentünk egy nagyon türelmetlen, de annál meglepettebb ügyfélhez csőtörés miatt.

Ő az a típus, aki már valamilyen szinten sajnos megszokta azt, ha szerelőt hív, akkor arra majdnem biztos, hogy rámegy az egész napja, hiszen késik az ember minimum fél órát, elmegy az alkatrészboltba, ebédel egyet, majd visszamegy szerelni, és jobb esetben hosszútávon oldja meg a problémát.

Jelen történetünkben az ügyfél kétségbeesetten hívott minket, hogy eldurrant egy nemrég állítólag megjavított cső a lakásban, s árad a víz, de nem tudja hol kell elzárni a főcsapot.

Telefonon irányítottuk az ügyfelet, hogy keresse meg a házmestert, s kérjen segítséget, ami szerencsére hamar megtörtént.

De egy eldurrant cső esetében minden másodperc számít, így elázott az alatta lakó is, mire sikerült megtalálni a vízelzáró főcsapot.

Amint letettük a telefont, autóba is szálltunk, hogy megnézzük tapasztalt vízszerelőként a 6. kerületi lakásban kialakult helyzetet.

A lakó hatalmas megdöbbenésére kevesebb, mint 20 perc alatt ki is érkeztünk, viszont a probléma akkora mértékű volt, hogy egy hétig dolgoztunk rajta reggeltől estig.

A lakó teljesen elérzékenyült, amikor minden reggel megérkeztünk pontosan dolgozni, s sem a munkamorálunkkal, sem a szaktudásunkkal nem volt gond, hiszen azóta jártunk már kisebb munkák miatt nála, de a csőtörés utáni szereléssel semmi baj nem volt továbbra sem.

Kész élmény volt vízszerelőként e 6. kerületi ügyfélhez járni, mert szegénynek annyi rossz tapasztalata volt eddig a szerelőkkel, hogy szinte várt már minket!

Végig lesegetett az ajtóból, hogy kérünk-e kávét, kínált a frissen sütött süteményeivel, s persze a munka után is felpakolt minket mindenféle házi finomsággal.

Ez egy kedves, de aránylag szomorú történet, hiszen egy ügyfélnek nem kellene ennyire meglepődnie és örülnie, ha egy olyan vízszerelő brigáddal találkozik, amelyik tényleg dolgozik. Bónuszként nem okoz problémát még a több napos szerelés sem a háziak mindennapjaiban.