Vízszerelő 6. kerület – duguláselhárítás spirálozógéppel

Vízszerelő 6. kerület – duguláselhárítás spirálozógéppel

Igen zavaró tud lenni, amikor a fürdőkád vagy a zuhanytálca lefolyója eldugul, hiszen súlyosabb esetekben akár órákba is telhet, mire egy fürdés vagy zuhanyzás után lefolyik a víz. Ez nem is lenne annyira zavaró, ha a szappan és tusfürdő maradvány ilyenkor nem száradna rá szép lassan a kád vagy a zuhanytálca oldalára.

S ami a legrosszabb, hogy mivel sokáig tart, hogy le tudjon folyni a víz, más nem is tud addig fürödni vagy zuhanyozni, mert ha újra megengedné is a vizet, az lehet kifolyna a padlóra, mely viszont beázáshoz is vezethet.

Ha Neked is ilyen problémád van, s ha a dróttal való kipiszkálás és a lefolyótisztítók sem oldották meg a bajt, bátran hívj ki minket vízszerelőnek 6. kerületi otthonodba, hogy amint lehet, vissza tudjuk állítani a fürdő eredeti állapotát.

A dugulás persze megelőzhető, így használhatsz lefolyószűrőket, s havonta legalább egyszer érdemes egy jó minőségű lefolyótisztítót is beleöntened a lefolyóba, majd hagyd néhány órát állni, hogy elkerüld az ilyen problémákat.

Viszont ha utolérte a dugulás a kádadat vagy a zuhanytálcádat, akkor sem kell aggódnod, hiszen a spirálozógéppel nem kell sem a zuhanytálcát, sem a kádat kibontani, hogy megszüntessük a meghibásodást. Ezt persze mi visszük magunkkal, így erre sem lesz gondod.

Így ha dugulás miatt vízszerelőt keresel a 6. kerületben, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy otthonod lefolyói újra rendeltetésszerűen tudjanak működni, s Neked ne kelljen ilyenek miatt aggódnod egy fárasztó munkanap után.