SOS – Vízszerelő 23. kerület

SOS – Vízszerelő 23. kerület

Egyelőre nincs olyan vízvezeték, ami örökké tartana, így történhetnek váratlan balesetek, amikor az egyik cső nem bírja tovább már a falban, s eldurran. Egy ilyen incidens néhány másodperc alatt képes eláztatni egy kisebb helyiséget, emiatt ezzel nem lehet várni.

Ilyenkor amilyen gyorsan csak lehet, el kell zárni a főcsapot, hogy csak bokáig, s ne térdig járjunk a vízben bent a lakásban. Vannak olyan típusok, akik ilyenkor bepánikolnak, s hirtelen azt is elfelejtik, hogy hol van a vízelzáró főcsap.

Szerencsére a többségnek marad annyi lélekjelenléte, hogy felhívjon minket, s mi miközben megnyugtatjuk, segítünk a csap elzárásában is. Ezután amint lehet, kiérkezünk a helyszínre, hogy azonnal neki tudjunk állni a probléma megoldásának.

Az ilyen típusú munkálatokra mindig SOS vízszerelésként tekintünk, hiszen ez nem egy választható dolog, mint egy csapcsere vagy egy mosógép átkötés. Emiatt bátran hívj minket vízszerelőnek Budapest 23. kerületi otthonodba, mert gyorsan kiérkezünk, hogy ezután már biztos szakmai kezekben legyen a kialakult helyzet.

Egy ilyen esetet komolyan kell venni, ezért a csőtörést mindig tapasztalt vízvezeték szerelőre bízd, mert ez már több éves gyakorlatot igénylő feladat. Itt nem mindegy, hogy hogyan távolítod el a régi csövet, s miként helyezed be az újat. S persze az összekötése a rendszerrel is egy érdekes folyamat.

Természetesen nemcsak a csőtörés szokott lenni SOS vízvezeték szerelési feladat, hanem például a túlfolyó WC, vagy a folyamatosan ömlő wc tartály. Hívj minket bizalommal vízszerelőnek 23. kerületi otthonodba vagy irodádba, s rövid időn belül szakszerűen oldjuk meg a meghibásodást.

Az ilyen típusú szerelési feladatokhoz azonnali segítségre van szükség, hiszen egy ilyen helyzetben már az ingatlan, illetve a tárgyi értékek is sérülhetnek, mely többletkiadásokhoz vezethet.

Ezt kerüld el inkább, s zárd el a főcsapot és hívj professzionális segítséget. Így elkerülheted a megbízhatatlanul dolgozó kóklereket, s a probléma is hosszútávú megoldást kap.