Megbízható: vízszerelő 12. kerület

Megbízható: vízszerelő 12. kerület

Most költöztél fel Budapestre, s a lakásban ki kellene cserélni a mosogatót, vagy csöpög a WC tartály, esetleg olyan régiek a falakban a csövek, hogy reggelre bokáig ért a víz? Ne csüggedj, hívj minket bátran, ha szükséged van ránk: vízszerelő 12. kerület.

Mi nem fix árakkal dolgozunk, ahogy sok más vízvezeték szerelő brigád, hiszen szerintünk minden munkálathoz alapos felmérés szükséges, hogy csak és kizárólag olyan alkatrészeket kelljen megvásárolnod, melyeket már tényleg nem lehet javítani.

S kiszállás után mi azt is el szoktuk magyarázni, hogy hogyan lehet az apróbb meghibásodásokat szerelő nélkül is megoldani, ha érzel egy kis affinitást a vízszereléshez. Így például egy csöpögő csapot  – ha nem az elrothadt csövek okozzák a falban a problémát – könnyedén meg tudsz Te is javítani, hiszen ilyenkor elmondjuk, hogy bármelyik vegyes kereskedésben kaphatsz pár száz forintért kész tömítőgyűrű készletet, melyet Te is be tudsz szerelni.

Mivel lelkiismeretesen dolgozunk, s sok éve benne vagyunk már a szakmában, emiatt mi már csak arra törekedünk, hogy akinek vízszerelőre van szüksége a 12. kerületben, az elégedett legyen az általunk végzett munkálatokkal, hiszen ha később ajánl minket a barátainak, kollégáinak vagy a családjának, az nekünk azt jelenti, hogy elégedett volt a munkákkal.

Így ha vízszerelőt kell hívnod a XII. kerületbe, ne késlekedj, hogy mihamarabb ki tudjunk szállni, hogy elkezdjük a munkálatokat, hogy minél gyorsabban tudjuk orvosolni a problémát.