Vízszerelő 18. kerület – gyors kiérkezés, igényes munkavégzés

Vízszerelő 18. kerület – gyors kiérkezés, igényes munkavégzés

Te is biztosan jártál már úgy, hogy megbeszéltél egy időpontot a vízszerelővel a 18. kerületi lakásodban lévő mosdó felszereléséhez, ki is vettél egy nap szabadságot, majd a vízszerelő a megbeszélt időpont után fél órával közli telefonon, hogy ma mégsem tud kimenni, mert közbejött neki valami a város másik végében.

Ez nyilván idegesítő, hiszen senki sem szereti, ha más játszik a drága idejével, így ahelyett, hogy fölöslegesen várnál és még abban sem vagy biztos, hogy kiérkezik a megbeszélt időre a vízszerelő 18. kerületben lévő lakásodba, inkább hívj ki minket.

Mi nemcsak pontosan fogunk kiérkezni, de az állapotfelmérés után egyedi árajánlatot adunk, s elmagyarázzuk, hogy egyes javítási munkálatok mivel járnak. Így elmondjuk ilyenkor, hogy kell-e például falat bontani, hány óráig vagy például teljes vízhálózat felújítás alkalmával hány napig fognak tartani a munkálatok.

Így lesz egy képed arról, hogy meddig lesz például használhatatlan a konyhád, fürdőd vagy vécéd. S ilyenkor azt is el szoktuk mondani, hogyha még falat is kell bontani, a munkálatok után Neked ezzel sem kell foglalkoznod, mert minden esetben eltakarítjuk magunk után a munkálatok alatt keletkezett törmelékeket, koszt és port.

Mi tiszteletben tartjuk, hogy ez a Te otthonod, így mindig igyekszünk a lehető legkisebb kellemetlenséget okozni a napi rutinodban. Ne bízd a véletlenre, így ha vízszerelőre van szükséged a 18. kerületben, bátran keress fel minket a hét bármely napján.