Vízszerelő 20. kerület – modern WC kialakítás

Vízszerelő 20. kerület – modern WC kialakítás

A legtöbb lakásban igen régi típusú vécék vannak még, melyek a legtöbb esetben nem valami víztakarékosak, így ha Te is úgy gondolod, hogy ráférne a mellékhelyiségre egy kis felújítás, s vízszerelőt keresel emiatt a 20. kerületben, fordulj hozzánk bizalommal.

Több évtizedes munkatapasztalatunknak köszönhetően egyaránt ismerjük a régi és az új típusú vécéket és tartályokat, így abban is tudunk segíteni Neked, hogy milyet lenne érdemes választanod, mely tökéletesen illik majd lakásod e apró helyiségébe.

Vízszerelőként a 20. kerületben a legtöbb esetben olyan házakhoz vagy lakásokhoz kellett kimennünk vécét szerelni, ahol ez a helyiség igen kicsi volt. Emiatt a legtöbb tulaj a beépíthető TECE WC tartályok mellett döntött.

Ez azt jelenti, hogy a tartály kívülről nem látható, mert csak annyi jelzi a szemnek ezt, hogy van a falba beépítve egy kis panel, melyen külön gombok találhatóak a nagy- és a kisdolgok elvégzésére.

Ez azért nagyon praktikus, mert így nem kell ugyanannyi mennyiségű vizet használni, emiatt sokkal kevesebb lesz hó végén a vízszámla is.

Mivel rengeteg vízszerelést végeztünk már a 20. kerületben, így elmondhatjuk, hogy az eddigi tapasztalatok a TECE WC tartályokkal szinte csak és kizárólag pozitívak voltak.

Ez főként a strapabíró és jó minőségű alkatrészek miatt van. Viszont ha mégis szerelni kell, nem kell falat bontani, mert a legtöbb esetben e nélkül is meg lehet oldani a kialakult problémát. Így a kevesebb vízszámla, a nagyobb hely, és a modern kialakítás is a TECE WC tartályok mellett szól.