Vízszerelő 20. kerület – modern WC kialakítás

Vízszerelő 20. kerület – modern WC kialakítás

A legtöbb lakásban igen régi típusú vécék vannak még, melyek a legtöbb esetben nem valami víztakarékosak, így ha Te is úgy gondolod, hogy ráférne a mellékhelyiségre egy kis felújítás, s vízszerelőt keresel emiatt a 20. kerületben, fordulj hozzánk bizalommal.

Több évtizedes munkatapasztalatunknak köszönhetően egyaránt ismerjük a régi és az új típusú vécéket és tartályokat, így abban is tudunk segíteni Neked, hogy milyet lenne érdemes választanod, mely tökéletesen illik majd lakásod e apró helyiségébe.

Vízszerelőként a 20. kerületben a legtöbb esetben olyan házakhoz vagy lakásokhoz kellett kimennünk vécét szerelni, ahol ez a helyiség igen kicsi volt. Emiatt a legtöbb tulaj a beépíthető TECE WC tartályok mellett döntött.

Ez azt jelenti, hogy a tartály kívülről nem látható, mert csak annyi jelzi a szemnek ezt, hogy van a falba beépítve egy kis panel, melyen külön gombok találhatóak a nagy- és a kisdolgok elvégzésére.

Ez azért nagyon praktikus, mert így nem kell ugyanannyi mennyiségű vizet használni, emiatt sokkal kevesebb lesz hó végén a vízszámla is.

Mivel rengeteg vízszerelést végeztünk már a 20. kerületben, így elmondhatjuk, hogy az eddigi tapasztalatok a TECE WC tartályokkal szinte csak és kizárólag pozitívak voltak.

Ez főként a strapabíró és jó minőségű alkatrészek miatt van. Viszont ha mégis szerelni kell, nem kell falat bontani, mert a legtöbb esetben e nélkül is meg lehet oldani a kialakult problémát. Így a kevesebb vízszámla, a nagyobb hely, és a modern kialakítás is a TECE WC tartályok mellett szól.

Vízszerelő árak a 20. kerületben

Amikor valamilyen szakmunka elvégzése kerül napirendre, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy rövid időn belül felveszed a kapcsolatot egy olyan szakemberrel, aki megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik, és persze be tudja iktatni a napirendjébe a rábízott feladatokat.

Ilyenkor nyilvánvalóan az anyagi szempontok is előtérbe kerülnek, ami teljes mértékben érthető, hiszen senki sem szeretne irreálisan sok pénz kiadni a kezéből. Ha kicsit körbe érdeklődsz az ismerőseidnél, vagy beírod a Google keresőjébe, hogy vízszerelő 20. kerület, akkor számodra is világossá válik, hogy a hozzáértő személyek bizony elég változatos árakon dolgoznak.

Ennek legfőképpen az a magyarázata, hogy sokan vannak, akik szemrebbenés nélkül elkérik a csillagászati összegeket a szolgáltatásaikért cserébe, mert pontosan tisztában vannak azzal, hogy manapság milyen nehéz jó szakembert találni Magyarországon.

A háztulajdonosokat persze szorítja az idő, hiszen senki sem szeretne hosszú napokig, hetekig víz nélkül élni, ezért kénytelenek kifizetni azt az összeget, amit a szolgáltatók elkérnek tőlük. Ez abban az esetben is így van, ha a vízszerelőre a 20. Kerületben van szükség.

Ami minket illet, igyekszünk olyan árakon dolgozni, hogy azokat mindenki ki tudja fizetni, és a vízszerelési, javítási vagy bekötési munkák miatt ne kelljen felborítani a családi költségvetést.

Ha minket választasz, akkor olyan vízszerelők mennek a 20. Kerületi otthonodba, akik gyors és megbízható segítséget tudnak nyújtani, és a munkájukért cserébe nem kérnek többet, mint annak a valódi értéke.

Milyen kihívásokkal találkozhat egy vízszerelő a 20. kerületben?

Budapest 20. kerületéből rengeteg hívásunk szokott érkezni, hiszen itt egyaránt találhatóak családiházak, társasházak, illetve plázák, rendezvényközpontok és irodák is. A fákkal borított kis utcák miatt a környék igen barátságos és hangulatos, és még a parkolással sem megy el sok idő.

Ebben a kerületben számos alkalommal mentünk ki különféle kisebb és nagyobb vízvezeték szerelési munkálatokat végezni, így egyaránt kellett csapokat felszerelnünk, TECE WC tartályra cserélni a régi modellt, de több esetben kerestek fel minket csőtöréshez, illetve mosókonyha kialakításához is.

Egy vízszerelőnek a 20. kerületben emiatt szinte mindent illik tudnia, ami a szakmával kapcsolatos, mert itt a lakóházak és irodahelyiségek mind igényelnek időnként valamilyen átalakítást, javítást vagy karbantartást.

Mivel a lakosság többsége ebben a kerületben családi házban él, emiatt rengeteg konyhát és fürdőszobát alakítottunk át úgy, hogy az megfeleljen a lakók életviteli szokásainak.

Így például voltak olyan házak, ahol a mosógépet a konyhába kötöttük be, míg más helyeken a mosókonyha kialakítása mellett döntöttek a tulajok. A többség így egyértelműen száműzni akarta e hangos szerkezetet a fürdőjéből.

Ez nem meglepő, hiszen vízszerelőként a 20. kerületben számos, helykihasználás szempontjából előnytelen módon kialakított házban jártunk már.

Ahol nagyobb volumenű átalakítást, vagy vízvezeték felújítást, esetleg újratervezés miatti kialakítást kellett végeznünk, ott mindig nagy szerepet kapott az, hogy a hangos, zavaró gépek lehetőleg ne egy gyakran relaxálásra szánt helyen, például a fürdőkád mellett legyenek.

A fürdőben felszabadult helyet főképp tárolásra szokták használni, de előfordult, hogy zuhanytálcát, bidét, vagy még egy bojlert szereltettek fel a lakók. Ezt főképp az egyedi igények szokták meghatározni.

Ezért amikor frissen építjük ki vagy át a vízvezetékeket, mindig fel szoktuk hívni a figyelmet a praktikus helykihasználásra, illetve átbeszéljük, hogy ami még a papíron van, az milyen lesz a gyakorlatban.

Ez nekünk is jó, hiszen nem kell átépíteni, ha közben jön rá a lakó, hogy mégsem így szeretné.