Vízszerelő 2. kerület – mosógép bekötés, szennyvíz elfolyó kialakítás

Vízszerelő 2. kerület – mosógép bekötés, szennyvíz elfolyó kialakítás

A legtöbb lakásban még mindig a kádba folyik ki a mosógép szennyes vize, mely gyakran gondot okoz, hiszen ha épp megy a mosógép és valaki használni szeretné a kádat, akkor időnként rá fog folyni egy kis koszos víz, mely a mosógépből jön ki a mosó program során.

Kibővítettük a kiszállási helyeket Budapest egész területére, így ha vízszerelőre van szükséged 2. kerületi otthonodba, bátran keress fel minket valamelyik elérhetőségünk egyikén.

A mosógép bekötés igen egyszerű feladat, hiszen csak a megfelelő csöveket a hozzájuk tartozó csatlakozókhoz kell illeszteni, hogy be tudjon jönni a tiszta víz, s el tudjon távozni a szennyes víz.

Viszont ha nincs előre kialakítva a falban egy cső, melyen elfolyhat a koszos víz, akkor ezt nem fogod tudni egyedül megoldani, mert ehhez minimális helyen, de falat kell bontani.

Vízszerelőként a 2. kerületben találkoztunk olyan lakásokkal is már, ahol ki lehetett alakítani a konyhában a falban egy csövet, hogy ott folyjon el a mosógép szennyvize, de ha Neked kicsi a konyhád, ezt természetesen a fürdőben is meg lehet oldani.

Viszont találkoztunk már olyan lakásokkal is vízszerelőként a 2. kerületben, ahol a kamra volt olyan nagy, hogy nemhogy könnyen elfért ott a mosógép, de még bőven maradt elég hely az egyéb dolgok tárolására is.

Így végülis mindegy, hogy milyen kialakítása van a lakásodnak, biztosan találunk egy olyan helyet a mosógépnek, ahol nem zavarja a mosás az otthoniak életvitelét, s a szennyes víz is diszkréten tud eltávozni.