Vízszerelő 22. kerület – mosogatógép bekötés profi kialakítással

vízszerelő 22. kerület

A környezettudatos életmód elterjedése többek között azt is jelenti, hogy egyre többen fektetnek be egy minőségi mosogatógépbe, hiszen nemcsak kevés áramot fogyaszt, hanem nagyban megnyírbálja a hó végi vízszámlát is. A mosogatógépet viszont nem szabad bekötnie akárkinek, mert általában ehhez falbontással járó, igazi vízvezeték szerelői feladatok szükségesek.

Vízszerelőként a 22. kerületben már rengeteg mosogatógépet kellett bekötnünk, hol családi házakba, hol társasházakba, de az sem volt ritka, ha panellakásokba kértek ilyesmit az ügyfeleink. A mosogatógépet szinte mindenki szereti, hiszen amint elkészül a vacsora, nem feltétlenül a felgyülemlett koszos edényekkel, serpenyőkkel és főzési kellékekkel szeretnénk foglalkozni, hanem az étel – lehetőleg melegen történő – elfogyasztásával.

A napjainkban kialakított konyhák viszont igen kicsik, így gyakran okoz gondot a megfelelő hely kialakítása. Ezt általában asztalos szokta megtervezni, s közben természetesen kikéri egy vízvezeték szerelő tanácsát is, hiszen fontos tudni, hogy hol vannak a csövek a falban elhelyezve.

Amikor vízszerelőként a 22. kerületi lakásokban járunk mosogatógépet bekötni, akkor általában szükség van egy minimális falbontásra, hogy meg tudjunk nyitni egy csövet, viszont ha közel sikerül helyet találni a mosogatógépnek a mosogatótálca körül, akkor általában meg lehet oldani egy kivezető cső segítségével, így a falbontás mértéke szinte teljesen minimálisra csökken.

Általában egy újabb csap kialakítása, valamint egy szennyvízelvezető bevezetése elég szokott lenni abban az esetben, ha könnyedén lehet hozzáférni a konyha vízvezetékeihez.

Természetesen nem mindegy, hogy hogy kerül kialakításra a tiszta és a szennyvíz cső bekötése, hiszen ha nem megfelelőek a szerelvények, akkor nemcsak a karbantartásuk lesz nehézkes, hanem nagyobb lesz a dugulás kialakulásának is az esélye.

Ne bízd amatőrökre az álomkonyhád kialakítását, keress minket bátran a +36 20 491-7949 vagy a +36 70 9073-440-es telefonszámon, hogy a mosogatógéped, a csaptelepek és a szerelvények is megbízható módon legyenek beszerelve.