Vízszerelő 22. kerület – mosogatógép bekötés profi kialakítással

vízszerelő 22. kerület

A környezettudatos életmód elterjedése többek között azt is jelenti, hogy egyre többen fektetnek be egy minőségi mosogatógépbe, hiszen nemcsak kevés áramot fogyaszt, hanem nagyban megnyírbálja a hó végi vízszámlát is. A mosogatógépet viszont nem szabad bekötnie akárkinek, mert általában ehhez falbontással járó, igazi vízvezeték szerelői feladatok szükségesek.

Vízszerelőként a 22. kerületben már rengeteg mosogatógépet kellett bekötnünk, hol családi házakba, hol társasházakba, de az sem volt ritka, ha panellakásokba kértek ilyesmit az ügyfeleink. A mosogatógépet szinte mindenki szereti, hiszen amint elkészül a vacsora, nem feltétlenül a felgyülemlett koszos edényekkel, serpenyőkkel és főzési kellékekkel szeretnénk foglalkozni, hanem az étel – lehetőleg melegen történő – elfogyasztásával.

A napjainkban kialakított konyhák viszont igen kicsik, így gyakran okoz gondot a megfelelő hely kialakítása. Ezt általában asztalos szokta megtervezni, s közben természetesen kikéri egy vízvezeték szerelő tanácsát is, hiszen fontos tudni, hogy hol vannak a csövek a falban elhelyezve.

Amikor vízszerelőként a 22. kerületi lakásokban járunk mosogatógépet bekötni, akkor általában szükség van egy minimális falbontásra, hogy meg tudjunk nyitni egy csövet, viszont ha közel sikerül helyet találni a mosogatógépnek a mosogatótálca körül, akkor általában meg lehet oldani egy kivezető cső segítségével, így a falbontás mértéke szinte teljesen minimálisra csökken.

Általában egy újabb csap kialakítása, valamint egy szennyvízelvezető bevezetése elég szokott lenni abban az esetben, ha könnyedén lehet hozzáférni a konyha vízvezetékeihez.

Természetesen nem mindegy, hogy hogy kerül kialakításra a tiszta és a szennyvíz cső bekötése, hiszen ha nem megfelelőek a szerelvények, akkor nemcsak a karbantartásuk lesz nehézkes, hanem nagyobb lesz a dugulás kialakulásának is az esélye.

Ne bízd amatőrökre az álomkonyhád kialakítását, keress minket bátran a +36 20 491-7949 vagy a +36 70 9073-440-es telefonszámon, hogy a mosogatógéped, a csaptelepek és a szerelvények is megbízható módon legyenek beszerelve.

Te mi alapján keresel vízszerelőt a 22. kerületben?

Pontos kiérkezés

Egy sűrű napi rutin mellett a legtöbben nem szeretnek várni egy szerelőre. Emiatt nagyon fontos számunkra, hogy az adott időpontban érkezzünk ki, hiszen mi is be vagyunk táblázva, nem késhetünk a következő szereléshez. S mégis ki ajánlana tovább egy pontatlan szerelőt?

Alapos állapotfelmérés

Kiérkezés után elengedhetetlen az alapos állapotfelmérés, mert ha ez elmarad, akkor szoktak bekövetkezni a malőrök. Így vízszerelőként a 22. kerületben elmondhatjuk, hogy aki nem méri fel a helyzetet egy szerelés előtt, az akár vakon is dolgozhatna, hiszen majdnem ugyanaz lesz a végeredmény: káosz.

Transzparens árak

A telefonban szinte minden ügyfelünk meg szokta kérdezni, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a vízszerelés 22. kerületi lakásukban. Ez nem véletlen, mert nem tesszük ki weboldalunkra az árakat, hiszen minden eset más és más. Viszont egy tól-ig árat szoktunk mondani a telefonba, de a pontos árat csak a kiszállás utáni állapotfelmérés során tudjuk megmondani.

Több évtizedes munkatapasztalat

Te sem szeretnéd egy zöldfülűre bízni a fürdőszoba felújítást, ugye? Ezért vannak nálunk öreg rókák, akiktől a jövő generációja eltanulhatja a vízszerelés csínját-bínját, hogy egyszer majd ők is tapasztalt öregek legyenek a szakmában.

Takarítás

Mégis ki akar romokat takarítani egy falba építhető WC szerelés után? Senki, viszont nekünk ez is hozzátartozik a munkánkhoz.

Így ha minket hívsz vízszerelőnek 22. Kerületi otthonodba, ezekkel nem kell foglalkoznod, csak azzal, hogy hozzászokj az vadonatúj, modern mellékhelyiségedhez.

Te öreg rókát vagy zöldfülűt hívsz inkább vízszerelőnek 22. kerületi lakásodba?

Ez egy igen érdekes kérdés, mert megoszlanak erről a vélemények. Miért? Mert egy öreg rókának már a kisujjában van még a legextrémebb feladat megoldása is, viszont lehet, hogy a módszerei kicsit elavultak, ha nem frissíti őket rendszeresen.

Egy zöldfülű szerelőnek nyilván nem lesz akkora tapasztalata, viszont gyakorlottabban kezeli az új típusú gépeket, ismeri a legmodernebb eljárásokat, illetve folyamatosan tanul még, ahol csak tud.

Mégis kiben lehet akkor így megbízni? Nyilván nem akar senki sem többször kihívni vízszerelőt 21. kerületi lakására, mert az előző vagy túl öreg volt, s nem jól oldotta meg a modern felszerelésű WC tartály problémát, vagy pont az ellenkezője, még túl kevés tapasztalata volt, hogy professzionálisan kezelje a kialakult helyzetet.

Mi ezt nagyon jól tudjuk, emiatt a klasszikus mesterember-inas rendszert alkalmazzuk. Nálunk egyaránt dolgoznak frissen vizsgázott lelkes zöldfülű kollégák, ahogy több évtizedes tapasztalattal rendelkező vén rókák is.

Ezzel tudjuk azt biztosítani ügyfeleinknek, hogy csapatunkban egyaránt megtalálható a modern gondolkodás, a tudásvággyal egybekötött kíváncsiság, illetve a több évtizedes tapasztalat.

A munkák folyamán igyekszünk mindig legalább egy újoncot is kivinni magunkkal, hogy el tudja tanulni a legapróbb fortélyokat is.

S ha időnk engedi, továbbképzéseken veszünk részt, hogy ezzel is elősegítsük a szakmai fejlődésünket. Hívj minket bizalommal vízszerelőnek 22. kerületi lakásodba!