Vízszerelő 4. kerület – házhoz jön a profi segítség

Vízszerelő 4. kerület – házhoz jön a profi segítség

Manapság az internet világában egyre nehezebb jó vízszerelőt találni, pláne a közvetlen környezetünkben, hiszen ha nincs ismerős vagy már régóta “bejáratott” szerelőnk, bizony egyedül maradunk a rengeteg választási lehetőségben.

No de honnan tudjuk eldönteni, hogy azok a cégek, amiket a keresési találatok közt megjelenít a Google a “vízszerelő 4. kerület” kifejezésre, nem fognak átvágni minket?

Fontos itt kiemelni azt a szomorú tényt, hogy mivel egyre több szakmunkás hagyja el az országot a szebb jövő reményében, egyre kevesebb a megbízható, tapasztalt szakember.

Az egyik legegyszerűbb formája annak, hogy valóban megtaláld a jó vízvezetékszerelőt az az, hogy ne csak a weboldalt nézd meg, hanem a különféle más webes megjelenéseket is, mint például Facebook, Instagram, YouTube, stb oldalakat. Miért? Mert ezeken a platformokon lehet hozzászólásokat is írni, s ezekből már kialakulhat egy kép, hogy milyen munkamorálban dolgozik a szakember.

A másik s egyben legfontosabb dolog, amit érdemes figyelni, hogy ad-e garanciát a szolgáltatásaira a szakember vagy sem. Nálunk egyikkel sincs probléma, hiszen több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött sikerült kialakítanunk egy olyan ügyfélkört, akik nemcsak elégedettek szolgáltatásainkkal, de másoknak is szívesen ajánlanak minket, hiszen mindenre garanciát adunk.

Így ha épp vízszerelőt keresel Budapest IV. kerületben, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb tudjunk segíteni a mindennapokat akadályozó, szakembert igénylő feladatok elvégzésében.

Vízszerelő 4. kerület – Te hogy keresel szakembert?

Amikor reggel arra ébredsz, hogy bokáig ér a víz a fürdőben, és nincs ismerős szakember, aki meg tudná oldani azonnal a problémádat, Te is biztos az interneten próbálsz meg először megoldást találni, így valószínű, hogy a vízszerelő 4. kerület kifejezést fogod beírni a Google-be. De honnan fogod tudni eldönteni a kiadott találatok közül, hogy melyik a jó szakember és melyik a kókler-sarlatán típus?

Ahogy minden szakmában, itt is vannak olyan emberek, akik azért csinálják a vízvezeték szerelést, mert ez iránt érdeklődnek és ezt szeretik, illetve találkoztunk már mi is olyan brigádokkal, akik csak azért űzik ezt a szakmát, mert épp nem volt más, amit megtanulhattak volna, így nyilván a munkamorál is különbözni fog.

Amint meglátod a találatokat a vízszerelő 4. kerület kulcsszóra, rákattintasz az első szakemberre, és megnézed, milyen szolgáltatásokat vállal, illetve sok cég ilyenkor feltüntet egy ártáblázatot is, mely sokak számára kecsegtető lehet.

Ilyenkor sose állj meg a cég oldalán, hanem keress rá a cég nevére a neten, és nézz körül a különféle szakmai oldalakon, fórumokon, közösségi média oldalakon és blogokon, hogy mi a véleménye az eddigi ügyfeleknek a cég munkájáról.

Amennyiben továbbra sem vagy biztos abban, hogy kit hívj ki vízvezetéket szerelni a 4. kerületbe, bátran hívj minket, hiszen azért dolgozunk már több évtizede itthon – nem pedig külföldön -, mert ügyfeleink elégedettsége miatt elég ajánlást kapunk minden általunk professzionálisan elvégzett feladat után.

Vízszerelőként a 4. kerületben sokat lehet tanulni

A pesti oldalon lévő 4. kerületben számos lakó- és irodaház található, így fiatal inasként ez az egyik legjobb kerület Budapesten arra, hogy egy újonc a lehető legtöbbet tanuljon ki a gyakornoki évek alatt.

Másképp kell kialakítani egy panelház vízvezeték hálózatát, ahogy más eljárásokkal szerelünk össze egy munkahelyi mellékhelyiséget, s másképp állunk neki egy teljeskörű vízhálózat cserének is, ha egy családi házban vagy egy irodaépületben kell megcsinálni ezeket a feladatokat.

Vízszerelőként a 4. kerületben nemcsak a helyszínek miatt lehet sokféle kivitelezési feladattal találkozni, hanem a rengeteg féle típusú feladat miatt sok gyakorlati tudást lehet így elsajátítani.

Egyesek egy eldurrant vezeték miatt hívnak minket SOS, hiszen bokáig járnak már az előszobában is a vízben, mások egy TECE WC tartályt szeretnének a régi, sok helyet foglaló modell helyett beszereltetni, míg vannak olyan irodaházak, ahol csak ellenőrzési és karbantartási feladatokat kell bizonyos időközönként ellátnunk.

Így egy fiatal vízvezetékszerelőnek ez a kerület szinte aranybánya a tapasztalatszerzési lehetőségek miatt, hiszen ahogy mondani szokás, itt aztán minden van, mint a búcsúban.

Egyik órában egy családiház aknájában ellenőrizzük a vezetékeket, majd átmegyünk egy modern irodaházba WC-t szerelni, délután pedig kádakat és mosdókagylókat spirálozunk a panellakásokban.

Tehát a munka sokrétű, magas szaktudást és hozzáértést igényel, szinte azonnal lehetőség van így a gyakorlatban is beletanulni a különféle vízszerelési munkálatok módszertanaiba.

Amennyiben ezekben az években nincs az újoncok mellett öregróka, akkor szoktak történni a véletlenül rossz helyre fúrt lyukak által okozott gázcsövek eldurranása.

De mentünk már ki olyan helyreállító munkálatot is végezni, ahol elméleti tudás híján találom szerűen próbálták megoldani a régi vezetékek cseréjét, s a rossz megoldás miatt nemcsak azt a szakaszt, de az egész szint hálózatát ki kellett cserélni.

Sosem szabadna az ügyfeleknek így pórul járniuk egy amatőr brigád miatt, így kerüld el Te is ezt, s hívj minket vízszerelőnek 4. kerületi lakásodba, irodádba!