A jó WC szerelő ritka, mint a fehér holló

A jó WC szerelő ritka, mint a fehér holló

Egyre több ügyfelünk meséli nekünk, hogy az eddigi WC szerelők, akiket felkerestek nem végeztek alapos, igényes munkát. Ilyenek például a nem megfelelően visszatett WC tartályok, melyek idővel elkezdenek mozogni, a rondán visszatákolt csempék, a mocsok, melyet a munkálatok után hagynak, illetve a silány alapanyag használat miatti újbóli munkálatok, melyek persze külön költséget jelentenek.

Ahogy egy autószerelő, úgy a WC szerelő is megfelelő szaktudással, több éves tapasztalattal, illetve a szakma iránt komoly elhivatottsággal kellene, hogy rendelkezzen. Emiatt érdemes odafigyelni a kókler “szakemberekre”, akik a kiszállásért hatalmas összegeket számolnak fel, majd az alapanyagokon, illetve a munkaórákon próbálják megspórolni a rendes munkák elvégzését.

Aki igazán szereti a szakmáját, s fontos számára az ügyfelek elégedettsége, nem fogja átverni őket, hiszen az ajánlások manapság sokkal többet érnek, mint bármelyik borsos áron kitett hirdetés.

Nálunk ilyesmik nem fordulhatnak elő, hiszen annak ellenére, hogy kényelmes irodai munkát vállalhattam volna, inkább elmentem “terepre” dolgozni, hiszen ezt láttam Édesapámtól, s ez a szakma iránti szerelem nálam is ugyanúgy megjelent már egész fiatal koromban.

Számunkra minden ügyfél problémája egy új kihívás, így a WC szerelő munkálatokat is ugyanolyan lelkiismeretesen végezzük el, mintha egy egész lakásnak kellene megoldani a vízvezeték szerelését.

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy pozitív csalódást tudjunk okozni Neked a “rettegett” WC szerelő szakmában.

 

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440