Ugye milyen szépek a vízszerelő árak táblázatai? Nálunk vajon miért nincs ilyen?

Ugye milyen szépek a vízszerelő árak táblázatai? Nálunk vajon miért nincs ilyen?

A legtöbben, amikor arra kényszerülnek, hogy vízszerelőt hívjanak, először a földrajzi közelséget nézik, – hogy a kiszállás olcsóbb legyen – majd átböngészik a feltüntetett vízszerelő árakat. Pedig a legtöbb esetben bizony egyedi árajánlat szükséges, hiszen minden háztartás más, mindenhol másféle csapok vagy csövek vannak, így más alapanyagra vagy alkatrészre lehet szükség.

Mi a baj az előre kalkulált vízszerelő árakkal?

Akik előre meg tudják mondani, hogy mennyibe fog kerülni egy vízszerelés, azok általában nem az egyedi igényeknek megfelelően dolgoznak, hanem a jól ismert “futószalagos” megoldást választják.

Ez azért szerencsétlen módszer, mert ha például több pénzbe kerülne egy alkatrész csere, azt egy silányabb verzióval fogják megoldani, hogy ne kelljen többet fizetnie az ügyfélnek, hiszen a vízszerelő árak kötöttek, melyektől nem szeretnek eltérni, emiatt amivel csak tudnak, cselezni próbálnak a kontár vízszerelők.

Árajánlat kiszállást követően

Nálunk ez másképp működik: amikor már látjuk, hogy pontosan milyen problémával állunk szemben szoktuk elmondani, hogy milyen alapanyagokra és alkatrészekre, illetve mekkora munkálatokra lesz szükség, így ez alapján tudjuk kiszámolni a pontos vízszerelés árakat.

Ne dőlj be a “kamu” vízszerelés áraknak, inkább keress fel minket, hogy pontosan meg tudjuk mondani, hogy mire lesz szükségünk ahhoz, hogy professzionális, igényes munkát tudjunk végezni, mellyel 100%-ban elégedett leszel.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440