Mit tegyél, ha a WC tartály folyik?

Mit tegyél, ha a WC tartály folyik?

Az egyik legidegesítőbb háztartási probléma a csöpögő vagy épp az egész mellékhelyiséget eláztató WC tartály, hiszen senki sem felmosni jár oda ahova a király is gyalog jár, hanem a szükségleteit elvégezni. Így nem csoda, ha erre a problémára azonnali megoldást szeretnél kapni.

Ha a WC tartály folyik, az nemcsak Neked okoz fennakadásokat a napi rutinodban, de ha emeletes házban laksz, elég hamar eláztathatod az alattad lakókat, hiszen ezekben a tartályokban több liter víz van, aminek a legjobb helye nyilván nem a WC padlózatán van.

Ha azt tapasztalod, hogy egyik pillanatról a másikra a WC tartály folyik, mihamarabb keress fel minket, hiszen ha nem cselekszel időben, több százezer forintos károd is keletkezhet, mivel lehet, hogy padlózatot kell cserélni, vakolni kell a falat utána és persze festeni vagy tapétázni sem árt ha már nagy lett a gond.

Ha a WC tartály folyik, nagyon fontos, hogy azonnal írj nekünk vagy keress minket telefonon, hiszen ha időben cselekszünk, akkor sokkal olcsóbban tudod megúszni ezt a kellemetlenséget, mert nagy a valószínűsége, hogy csak tartályt kell cserélni, de az is lehet, hogy csak egy kisebb alkatrészre lesz szükség.

Emiatt, ha a WC tartály folyik, Te csak a beázást megelőző tevékenységekkel foglalkozz, s ne próbáld meg saját kezűleg kezelni a helyzetet, hiszen ha nem értesz hozzá, akár nagyobb kárt is okozhatsz, ami megint csak többlet kiadáshoz vezethet. Emiatt várj türelemmel, s inkább a kiömlött vízzel vedd fel a harcot, s ne a szakmai tudást igénylő feladatokkal foglalkozz, az a mi dolgunk.

 

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440