Te mi alapján keresel vízszerelőt a 22. kerületben?

Te mi alapján keresel vízszerelőt a 22. kerületben?

Pontos kiérkezés


Egy sűrű napi rutin mellett a legtöbben nem szeretnek várni egy szerelőre. Emiatt nagyon fontos számunkra, hogy az adott időpontban érkezzünk ki, hiszen mi is be vagyunk táblázva, nem késhetünk a következő szereléshez. S mégis ki ajánlana tovább egy pontatlan szerelőt?

Alapos állapotfelmérés


Kiérkezés után elengedhetetlen az alapos állapotfelmérés, mert ha ez elmarad, akkor szoktak bekövetkezni a malőrök. Így vízszerelőként a 22. kerületben elmondhatjuk, hogy aki nem méri fel a helyzetet egy szerelés előtt, az akár vakon is dolgozhatna, hiszen majdnem ugyanaz lesz a végeredmény: káosz.

Transzparens árak


A telefonban szinte minden ügyfelünk meg szokta kérdezni, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a vízszerelés 22. kerületi lakásukban. Ez nem véletlen, mert nem tesszük ki weboldalunkra az árakat, hiszen minden eset más és más. Viszont egy tól-ig árat szoktunk mondani a telefonba, de a pontos árat csak a kiszállás utáni állapotfelmérés során tudjuk megmondani.

Több évtizedes munkatapasztalat


Te sem szeretnéd egy zöldfülűre bízni a fürdőszoba felújítást, ugye? Ezért vannak nálunk öreg rókák, akiktől a jövő generációja eltanulhatja a vízszerelés csínját-bínját, hogy egyszer majd ők is tapasztalt öregek legyenek a szakmában.

Takarítás


Mégis ki akar romokat takarítani egy falba építhető WC szerelés után? Senki, viszont nekünk ez is hozzátartozik a munkánkhoz.

Így ha minket hívsz vízszerelőnek 22. Kerületi otthonodba, ezekkel nem kell foglalkoznod, csak azzal, hogy hozzászokj az vadonatúj, modern mellékhelyiségedhez.