Megéri becsületes vízszerelőnek lenni Budaörsön

Megéri becsületes vízszerelőnek lenni Budaörsön

Gyakran szoktunk kijárni Budaörsre szerelni, hiszen az elmúlt évtizedekben hatalmas infrastrukturális, kulturális és gazdasági fejlődésen ment keresztül ez a majdnem 30 ezer fős település. Emiatt nemcsak családiházak, de rengeteg irodahelyiség, bevásárlókomplexum, illetve intézet található itt, ahol mindig van szükség valamilyen vízvezeték szerelésre.

Legyen az teljeskörű vízhálózat csere vagy kiépítés, duguláselhárítás, fürdőszoba átalakítás, TECE WC tartály beépítés, kádlefolyó csere vagy mosogatógép bekötés, nekünk nem okoz gondot egyik sem.

Egyik alkalommal, amikor vízszerelőként Budaörsön jártunk, több fogóra volt szükségünk egy szerelésnél, mint amennyit felhoztunk a kocsiból, így mondtuk, hogy lemegy egyikünk érte az autóhoz, s rögtön folytatjuk a szerelést.

Erre a tulaj azt mondta, hogy ne menjünk, biztos a szerszámosládájában lévő fogó is jó lesz. Ez is történt, hiszen pont volt nála egy vízpumpa fogó, s haladtunk tovább a szereléssel.

Viszont amikor összepakoltunk, magunkkal vittünk véletlenül az ügyfél fogóját, s csak a következő ügyfélnél vettük észre, hogy nálunk maradt az előző megrendelőnk fogója.

Amint végeztünk a munkával, visszamentünk az előző kuncsaftunkhoz, s hatalmas elnézések közepette visszaadtuk neki a véletlenül eltulajdonított fogót.

Ami ezután történt, azt sosem fogjuk elfelejteni. Azt mondta a lakó, hogy nem is vette észre, de mivel ilyen becsületesek voltunk, s visszavittük neki egy órán belül a fogóját, hogy jó tett helyében jót várjunk, majd megköszönte, kacsintott egyet és becsukta az ajtót. Nem igazán értettük, hogy mit jelenthet ez.

Néhány nap múlva sorozatos hívásaink érkeztek a környékről, s hetekig jártunk vízszerelőként Budaörs e részén szerelni különféle problémák miatt.

Az ügyfél körbeajánlott minket a legtöbb, jelenleg valamilyen vízszerelési munkálatot igénylő ismerősének. Kell ennél több egy jó szakembernek?

Emiatt garantáltan megéri megbízható, igényes és becsületes vízszerelőként Budaörsön dolgozni, hiszen a jó hírek is könnyen szárnyra kapnak a környéken.