Amikor már csak egy vízszerelő segíthet…

Amikor már csak egy vízszerelő segíthet…

Az elmúlt évtizedekben rengeteg helyen megfordultunk már szerelni Budapesten, így számos ügyfelünk van a 9. kerületből is, ahol egyaránt akadnak kisebb, illetve bontást igénylő nagy munkálatok is.

Egyik ügyfelünk mesélte, hogy amikor beírta a keresőbe a vízszerelő 9. kerület kifejezést, egyből meglátta a reklámokat a találatok tetején, majd a többi kisebb és nagyobb vízvezeték szerelő brigád honlapját is.

Ezután joggal tette fel magában a kérdést, hogy mégis melyiket válassza?

Mivel nem ért a vízvezeték szereléshez, gyakorlatilag bárkit kihívhat, aki annak adja ki magát.

Ezt meg is tette, s csak miután végzett, s elment a “szerelő” vette észre azt, hogy a vécé billeg, mert nem csavarozta vissza rendesen, valamint az új tartály is csak egy napig bírta, mert rosszul lett bekötve, sőt találtunk benne egy ideiglenes fúrást is, hogy el tudjon folyni a víz…

Eszméletlen néha, hogy milyen dolgok történnek, s hogyan használják ki az ügyfelek tudatlanságát a szakmával kapcsolatban azok, akik gyakorlatilag az emberek átvágásából élnek.

Akkor mégis mi alapján lehet eldönteni, hogy a vízszerelő 9. kerületi otthonunkban tényleg jó munkát fog végezni?

Meg kell nézni a szakmai oldalakon az ajánlásokat, illetve a közösségi média oldalakon az eddigi ügyfelek véleményét az adott brigáddal kapcsolatban.

De ha már ezt a cikket olvasod, nem kell tovább menned, hiszen sok évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően minden ilyen típusú szerelési problémára tudunk megoldást találni, hogy a vízszerelés 9. kerületi otthonodban professzionális legyen.