Feljön a víz a fürdő lefolyóból.. Ha szerelőt hívok, biztos romhalmaz lesz a fürdőszobából..

Feljön a víz a fürdő lefolyóból.. Ha szerelőt hívok, biztos romhalmaz lesz a fürdőszobából..

Ezt szokták mondani azok, akik nem hallottak még a varázslatos spirálozóról. Ez attól függően, hogy hol van a dugulás, lehet egy egyszerű vezeték, melynek egyik végén egy rugós, a másikon pedig egy kurblis fej található.

Nagyobb dugulás esetén már spirálozó gépet szoktunk alkalmazni, mert a kézi verzió egyes esetekben nem sokat érne. A spirálozó lényege, hogy a falban lévő vezetékeket is ki lehet velük pucolni úgy, hogy nem kell falat bontani.

Amennyiben már bokáig jársz a lefolyóból feljövő víztől a fürdőben, mindenképp hívj minket vízszerelőnek 23. kerületi otthonodba, hiszen eláztathatod az alattad lakókat.

Ha nagyon nagy a gond, a spirálozógép fejére lehet illeszteni fúrógépet is, ami szó szerint ki fogja fúrni a felgyülemlett lerakódást a lefolyóból és a csövekből.

Ez azért fontos, mert ha csak a lefolyót kezelnénk, akkor csak ideig-óráig oldanánk meg a problémát, a víz előbb utóbb újra feljönne. Ezért lényeges, hogy a spirálozógép elérje a falban lévő vezetékeket is, hogy hosszútávon legyen problémamentes a fürdőszoba használat.

Így ha azt tapasztalod, hogy sem a házi praktikák, sem a bolti lefolyótisztítók, sem a dróttal való kipiszkálás sem segít, akkor a probléma mélyen a csövekben van. Ezt pedig csak szakember tudja kiszedni falbontás nélkül.

Keress minket bizalommal vízszerelőnek 23. kerületi lakásodba, ha azt szeretnéd, hogy a dugulást lehetőleg falbontás nélkül és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel oldjuk meg.