TECE WC tartályok beépítésére szakosodott vízszerelő Zuglóban

TECE WC tartályok beépítésére szakosodott vízszerelő Zuglóban

Mivel egyre nagyobb problémát okoz a mai fiataloknak a házvásárlás, így a legtöbben drága és rizikós hitelt vesznek fel egy alig 60m2-es lakásra, melyet ezután évtizedekig törlesztenek. Amennyiben biztos a munkahely, ez a legtöbb esetben nem szokott probléma lenni, viszont ahogy nő a család, úgy lesz egyre fontosabb a praktikus helykihasználás.

Mit jelent ez vízszerelési szempontból?


Azt, hogy ahol csak lehet, a falba építkezünk, plafonról lelógatható tartóhelyeket alakítunk ki, felhasználjuk az összes vertikális tárolási helyet, s amennyi helyet csak lehet, felszabadítunk, hogy elég tér maradjon mozogni, a napi teendőket ellátni.

Nem kivétel a mellékhelyiség sem, hiszen a legtöbb kislakásban igen kicsi hely van a vécében, így gyakran ha ráülünk, a térdünk nekimegy az ajtónak, vagy rosszabb esetben belefejelünk egy kicsit.

Így egy beépíthető TECE WC tartály igen nagy különbséget tud csinálni, hiszen a tartály a falban lesz, így egy picit hátrébb lehet mindent tenni, hogy nagyobb tér legyen ebben a helyiségben is.

Megbízható választás a TECE WC tartály


Vízszerelő Budapesten és Zuglóban már rengeteg ilyen vécét építettünk be régi és új építésű lakásokba, hiszen ha a csövek megfelelőek, s nem kell például darálós vécét bekötni, akkor a TECE tartályok szoktak lenni a leggyakrabban választott modellek.

Nemcsak azért, mert tartósak, és messze nincs annyi gond velük, mint a hagyományos vécékkel, de egy esetleges meghibásodás esetén sem kell falat bontani az alkatrészek cseréje miatt, mert olyan praktikusan lehet őket beszerelni, hogy egy szervizeléshez sem kell komolyabb munkálatokat végezni, nagyon hamar megvan mindenféle javítási feladat.

Több hely, csendesebb üzemmód


Aki már használt TECE WC tartályt, az nagyon jól tudja, hogy számít az a plusz hely, amit a tartály befalazása ad, illetve az is a TECE modellek mellett szól, hogy sokkal halkabbak, mint a hagyományos vécék.

Így mindegy, hogy éjszaka, amikor a többiek alszanak jön rád a szükség, nem fogsz a vécé lehúzásakor senkit sem felkelteni, hiszen még a vízfeltöltés is halk a szerkezetben.