Vízszerelő 13. Kerület

Vízszerelő 13. Kerület

Budapest egyes területein, mint például Angyalföldön és Újlipótvárosban egyre nagyobb “divat” lett a társasházak körében a teljeskörű felújítás, így nyaranta szinte minden harmadik épület körbe van állványozva, s valaki mindig mázol, vakol vagy fest rajta.

Ilyenkor szokott sor kerülni – de sajnos nem minden esetben, mert ezt a ház büdzséje határozza meg – a vízvezetékek ellenőrzésére is. Ha Te is felújítás előtt állsz, érdemes lehet felkeresned minket, hogy megnézzük, hogy kell-e javítani valahol valamit a vízhálózatban, hogy elbírja-e még a terhelést a jelenlegi csővezeték rendszer.

Emiatt ha vízszerelőt keresel a 13. kerületben, hívj ki minket bátran, mert mi egyaránt foglalkozunk kisebb hibák javításával, mint például meghibásodott csapok, mosdók, zuhanytálcák, kádak, WC-k javításával és új modellek beépítésével, illetve teljeskörű vízhálózat kiépítéssel és felújítással is.

Akkor is bízhatsz bennünk, ha csőtörésed van, meghibásodott a főcsapod, új mosogatógépet szeretnél beszereltetni, vagy beépíthető WC tartályos modellre szeretnéd átalakítani a mellékhelyiségedet, hogy több hely legyen az amúgy is elég kis területen.

Így ha most költöztél be lakásodba és még nincs vízszerelő ismerősöd a 13. kerületben, fordulj hozzánk bizalommal, mert mi transzparens, egyedi árakkal dolgozunk, s sosem kérünk többet, mint amennyibe az alkatrészek és a munka kerül. Hívj minket, hogy megtudd milyen, ha több évtizedes tapasztalattal rendelkező, professzionális szakmai csapat oldja meg a vízvezeték szerelési problémáidat.