Vízszerelő Zugló vonzáskörében

Vízszerelő Zugló vonzáskörében

A folyamatos lakásfelújítások és építkezések miatt egyre nagyobb igény lett szakképzett vízszerelőkre Zugló környékén is, emiatt mi is már sokkal nagyobb területre járunk ki szerelni, mint egy évtizeddel ezelőtt.

Emiatt, ha Neked is épp most van szükséged egy fürdőszoba felújításra, egy WC tartály cserére, vagy egy teljeskörű vízhálózat felújításra, bátran keress fel minket, vízszerelőket Zuglóban lévő lakásod problémáinak megoldására.

Mi már több évtizede benne vagyunk a szakmában, így nemcsak a legújabb WC, kád, zuhany és egyéb alkatrész modelleket ismerjük, de a falakban több évtizede rothadó csövektől sem riadunk vissza, hiszen nem egy esetben találkoztunk már olyan rossz állapotú csövekkel, ahol szó szerint a vakolat tartotta egyben a csöveket.

Ezekre azt hinné egy laikus, hogy csak ritkán fordulnak elő, viszont vízszerelőként elmondhatjuk, hogy Zuglóban is még rengeteg olyan ház és lakás van, ahol rettentő régi vízvezetékek vannak a falakban, melyek már szinte életveszélyesek.

Így ha régi házban vagy lakásban élsz, és el akarsz kerülni egy beázást vagy egy váratlan csőtörést, bátran hívj fel minket, hogy meg tudjuk oldani a problémát, még amikor kisebb, hogy Neked se kelljen fölöslegesen költekezned.

Itt pedig fontos kiemelnünk, hogy kiérkezés után felmérjük a helyzetet, s csak utána dolgozunk ki árajánlatot, melyet elmagyarázunk, hogy miért lett ennyi, hogy teljesen átlásd, mi mennyibe kerül. Így ha vízszerelőt keresel Zuglóban, lépj kapcsolatba velünk, hogy mihamarabb neki tudjunk állni a szerelésnek.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440