Korrekt árakkal dolgozó vízszerelőt az 1. kerületben is lehet találni

Korrekt árakkal dolgozó vízszerelőt az 1. kerületben is lehet találni

– Csak jól körül kell nézni

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb divat lett az, hogy a különféle szakemberek már nem a régi típusú munkadíj + alkatrész árakkal dolgoznak, hanem szolgáltatásként értékesítik a különféle szerelési munkálatokat. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha itt-ott nem lennének benne okosítások.

A weboldalakon lévő hosszas táblázatok, melyek az egyes munkafázisok díjait tartalmazzák, gyakran félreérthetőek lehetnek, így az ügyfél szemszögéből nézve egy 4-5 ezer Ft-os munka előfordulhat, hogy akár 10-20 ezerbe is kerülhet az állapotfelmérést követően.

Magyarországon igen ritka az, ha például egy vízszerelő az 1. kerületben számlát ad a munka elvégeztével, hiszen a többség eddig is egyszerűen megkapta zsebbe a pénzt, s az ügyfelek is elégedettek voltak, mert újra működött a lefolyó vagy elmúlt a dugulás.

Viszont ahhoz, hogy egy komolyabb, mint például egy teljeskörű vízhálózat kiépítés tényleg sikeres és hosszantartó legyen, ahhoz profi szakemberekre, s komoly, hivatalos árajánlatra van szükség. Az ilyen típusú feladatok esetén nem szabad olyan szakit választani, aki nem tudja szerződésben garantálni, hogy amit megcsinál, az az előre megbeszéltek szerint fog működni.

Érdemes ezért még a telefonban megkérdezni a probléma elmagyarázása után, hogy körülbelül mekkora összegre lehet majd számítani, s ha fix árat mond a telefonba a szerelő, akkor igen valószínű, hogy kicsit többe fog kerülni a munka.

Ez azért lehet, mert telefonba például mi sem mindig tudjuk megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az adott szerelési munka, viszont egy irányárat tudunk mondani. S amikor kiszállunk, a helyszíni felmérés után tudunk adni egy pontos, végleges, nem változó árajánlatot, amiről eldöntheted, hogy elfogadod vagy sem.

Így ha valós árakkal dolgozó vízszerelőt az 1. kerületből szeretnél kihívni, akkor bátran telefonálj nekünk, hogy csak annyit kelljen fizetned egy vízvezeték szerelésért, amennyi a tényleges ár, se többet, se kevesebbet.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-11-24T12:16:26+00:00 november 16th, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző: