Te öreg rókát vagy zöldfülűt hívsz inkább vízszerelőnek 22. kerületi lakásodba?

Te öreg rókát vagy zöldfülűt hívsz inkább vízszerelőnek 22. kerületi lakásodba?

Ez egy igen érdekes kérdés, mert megoszlanak erről a vélemények. Miért? Mert egy öreg rókának már a kisujjában van még a legextrémebb feladat megoldása is, viszont lehet, hogy a módszerei kicsit elavultak, ha nem frissíti őket rendszeresen.

Egy zöldfülű szerelőnek nyilván nem lesz akkora tapasztalata, viszont gyakorlottabban kezeli az új típusú gépeket, ismeri a legmodernebb eljárásokat, illetve folyamatosan tanul még, ahol csak tud.

Mégis kiben lehet akkor így megbízni? Nyilván nem akar senki sem többször kihívni vízszerelőt 21. kerületi lakására, mert az előző vagy túl öreg volt, s nem jól oldotta meg a modern felszerelésű WC tartály problémát, vagy pont az ellenkezője, még túl kevés tapasztalata volt, hogy professzionálisan kezelje a kialakult helyzetet.

Mi ezt nagyon jól tudjuk, emiatt a klasszikus mesterember-inas rendszert alkalmazzuk. Nálunk egyaránt dolgoznak frissen vizsgázott lelkes zöldfülű kollégák, ahogy több évtizedes tapasztalattal rendelkező vén rókák is.

Ezzel tudjuk azt biztosítani ügyfeleinknek, hogy csapatunkban egyaránt megtalálható a modern gondolkodás, a tudásvággyal egybekötött kíváncsiság, illetve a több évtizedes tapasztalat. A munkák folyamán igyekszünk mindig legalább egy újoncot is kivinni magunkkal, hogy el tudja tanulni a legapróbb fortélyokat is.

S ha időnk engedi, továbbképzéseken veszünk részt, hogy ezzel is elősegítsük a szakmai fejlődésünket. Hívj minket bizalommal vízszerelőnek 22. kerületi lakásodba!

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-08-24T08:57:40+00:00 augusztus 29th, 2018|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző:

Avatar
Call Now Button