Vízszerelő 14. kerület – transzparens árak, pontos kiszállás

Vízszerelő 14. kerület – transzparens árak, pontos kiszállás

Nem győzzük eleget hangsúlyozni ügyfeleinknek, hogy mint minden szerelői szakma, a vízszerelés is egyedi árak alapján történik, hiszen minden lakás más és más, így eltérő típusú alkatrészek és munkálatok szükségesek a legtöbb esetben, hogy megoldjunk egy problémát.

Természetesen egy tól-ig árat szoktunk mi is mondani a telefonhívás során, viszont a kiérkezést követően tudjuk mindig pontosan kikalkulálni azt, hogy az adott esetben milyen extra alkatrészekre és milyen típusú munkálatokra lesz szükség.

Vízszerelőként rengeteg 14. kerületi lakásban javítottunk már csöveket, építtettünk be mosdókat vagy készítettünk komplett fürdőszoba felújítást, s minden esetben a lakás fekvése és kialakítása miatt az árak és a munkálatok is egy kicsit különböztek egymástól.

Így óva intünk attól, hogy olyan vízszerelőt válassz 14. kerületi lakásodhoz, aki fix árakkal dolgozik, mert ez a legtöbb esetben az alkatrészek silány minőségét vagy az elvégzett munka szakmai hiányosságait jelenthetik.

Ezt onnan tudjuk, hogy nem egy esetben kellett vízszerelési munkálatokat végeznünk 14. kerületi lakásokban, ahol előzőleg már járt kint egy kontár szerelő, mert az ő mulasztásai miatt keletkeztek azok a gondok, melyeket végül nekünk kellett kijavítani.

Így azt javasoljuk, hogyha vízszerelőre van szükséged a 14. kerületben, ne késlekedj, s hívj ki minket, hogy a kialakult problémát több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően profi eszközökkel és megfelelő hozzáértéssel oldjuk meg.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-08-24T09:49:09+00:00 július 25th, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző:

Avatar
Call Now Button