Vízszerelő 7. kerület – árajánlat adás minden esetben

Vízszerelő 7. kerület – árajánlat adás minden esetben

Biztos Te is találkoztál már olyan vízszerelővel, akinek telefonban elmondtad a problémát, majd megkérdezted körülbelül mennyibe fog ez kerülni, majd kihívtad szerelni. Kijött a szerelő, észrevette, hogy sokkal több új alkatrészre lesz szükség, így a telefonban megbeszélt ár többszörösét fizetted ki a végén. Ismerős?

Egy ilyen eset után nem meglepő, ha szkeptikusan fogadod a legtöbb szerelő árajánlatát, hiszen nemhogy egy számlát, de még blokkot sem kaptál az újonnan beépített alkatrészekről. Honnan tudod így, hogy ezek újak voltak? Sehogy, mert nem vagy vízszerelő.

A totózás helyett inkább válassz olyan vízszerelőt a 7. kerületben, aki nemcsak számlát, de árajánlatot is ad a kiérkezés után, melyet vagy elfogadsz, vagy nem. Telefonban csak saccolni lehet, hiszen nem látja a szerelő, hogy milyen feladat vár rá.

Emiatt minden esetben kell történnie egy helyszíni felmérésnek, egy probléma-feltárásnak, majd egy árajánlat adásnak. Ha az előző két munkafolyamat elmarad, mégis hogy lehet garantálni az árajánlatot, hogy nem lesz több a munkálatok befejeztével?

Nálunk ez professzionálisan történik, hiszen gondolj bele, ha minden ügyfelünknek többletkiadást okoznánk az előre megbeszélt árajánlat után, akkor mégis ki ajánlana tovább minket? A vízszerelés is egy szakma, hasonlóan működik, mint egy jó fodrász. Ha nem vagy elégedett a munkájával, nem fogod másoknak ajánlani. Ha igen, szívesen hívod fel ismerőseid figyelmét rá.

Válassz minket vízszerelőnek a 7. kerületbe, hogy transzparens árajánlatot kapj minden munka előtt.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-08-24T10:06:57+00:00 szeptember 5th, 2018|Kategóriák: |Címkék: , |

Szerző:

Avatar
Call Now Button