Vízszerelő XIV. kerület – TECE WC tartályok bekötése, teljeskörű vízvezeték felújítás

Vízszerelő XIV. kerület – TECE WC tartályok bekötése, teljeskörű vízvezeték felújítás

Hallottál már a TECE WC tartályról? Most már Neked is lehet, hiszen ez a roppant jó minőségű, strapabíró modell igen nagy kényelmet nyújt, mert a falba beépítve kevés helyet foglal, s ha ez nem lenne elég, még rengeteg vizet is spórolhatsz vele. Ha vízszerelőre van szükséged a 14. kerületben, hívj minket, hiszen rengeteg lakásba szereltünk már be TECE WC-ket, mert megnőtt az igény a kis helyet foglaló és víztakarékos mellékhelyiség megoldásokra ez elmúlt években.

Így ha nemcsak helyet, de vizet is szeretnél spórolni, mindenképpen a TECE WC-t ajánljuk, mert az esetleges alkatrész cseréket is igen könnyedén, falbontás nélkül lehet megjavítani, vagy ha szükséges, kicserélni. Emiatt nem kell aggódnod, hiszen ha minket hívsz ki a XIV. kerületbe vízszerelésre, mi profin beszereljük Neked, hogy Te is megtapasztald milyen, ha mellékhelyiséged egy teljesen új típusú és strapabíró WC-vel lesz felszerelve.

Mivel a TECE WC tartályokon két gomb található a nyomólapon, így értelemszerűen a kis dolgok után a kisebb, nagy dolgok után pedig a nagyobb gombot kell majd használnod, így rengeteg vizet tudsz majd megspórolni.

S nem kell félned attól, hogy bokáig fogsz járni a törmelékekben, hiszen mi mindig igényesen és pontosan dolgozunk, így bármekkora mennyiségű törmelék keletkezik a munkálatok során, azt mind mi takarítjuk el, hogy Neked ne legyen gondod ilyenekkel. Keress fel minket bármelyik elérhetőségünk egyikén még ma!

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-05-16T16:05:58+00:00 június 3rd, 2018|Kategóriák: |Címkék: |