Mikor indokolt a WC felújítás?

WC tartály csere

A mellékhelyiség általában az otthonok legkisebb zuga, ám mégis a legtöbbet látogatott helyisége. Éppen ezért, ha WC felújítás a következő kitűzött célod, akkor a legjobb, ha mindent megteszel kényelmed biztosítása érdekében. Nem mindegy, hogy milyen atmoszféra fogad, amikor elvonulsz csendes magányodba, de a vendégeidnek sem mellékes, hogy milyen körülmények fogadják őket a helyen, ahova a királyok is csak egyedül járnak.

A tisztaság, ápoltság olyan alap, ami ezen a területen különösen hangsúlyos. Nagyban megkönnyítheti a dolgodat, ha olyan WC-vel rendelkezel, mely egyrészt idomul a környezetedhez, másrészt egyszerűen, gyorsan, eredményesen takarítható.

Idővel (vagy azért, mert vágysz a változtatásra, vagy azért, mert rendszeres meghibásodás, helytelen működés miatt karbantartásra szorul jelenlegi rendszered) eljön a WC felújítás ideje.

Logikus a kérdés, hogyan tovább? Több lehetőség közül is választhatsz.

Az egyik megoldás, hogy marad minden a régiben, azaz a bevált modell, bevált tartályát, a bevált módon kicserélteted. A látvány, a hangulat, a kisugárzás így nem alakul át.

A másik, sokkal izgalmasabb alternatíva, ha esztétikusabb variánsban gondolkozol. Miért ne teremthetnél a megszokottnál jobb feltételeket?

A rendelkezésedre álló falszerkezet, a kerámia, és persze a pénztárcád vastagsága mind befolyásolhatják a döntésedet.

Jöhet a WC tartály csere?

A WC tartály csere elsősorban elhatározás kérdése. A kivitelezést természetesen ránk bízhatod, de a pontot neked kell kitenned a mondat végére.

Ha hajlandó vagy a csempézést, és a szennyvízcsatlakozást újra gondolni, akkor a falszerkezetedhez maximálisan passzoló szerelőelemet kell preferálnod.

A hagyományos falazatokhoz illeszthetőek az egyszerűbb szerelőelemek, melyeket kivétel nélkül alá, valamint mellé kell falazni. A gipszkartonhoz, fához stb. (azaz száraz építési technológiához) valóak az önhordó állványok.

A fent ecsetelt módon kiépített víztakarékos öblítő tartályhoz fali WC kerámia csatlakozik, és voilá: kész is a remekmű!

Ha a szennyvíz csatlakozást nem kívánod megbontani vagy azért, mert túlságosan bonyolult, vagy azért, mert túlzottan költséges lenne a kivitelezése, akkor se csüggedj. A szerelőkeret nélküli falba süllyeszthető csupasz tartályhoz talpon álló kerámia illeszthető. A változás így is szemrevaló lesz, és nem utolsó sorban víztakarékos!

Nálatok is megérett a WC tartály csere?

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440