Mosógép bekötés – mikor kell szakember, s mikor tudod Te is megoldani?

Mosógép bekötés – mikor kell szakember, s mikor tudod Te is megoldani?

A mosógép bekötés egyaránt lehet egy pár perces művelet, illetve akár napokat igény bevevő munkafolyamat is. Vajon mitől függ?

Amikor Te is meg tudod oldani a mosógép bekötést, akár egyedül is!

Ha meghibásodik a régi mosógéped, s épp kihozták az újat, akkor a rakodó munkások nyilván elviszik a rossz gépet, s segítenek bevinni a fürdőbe / konyhába / mosókonyhába az újat.

A falban valószínűleg látni fogsz egy lyukat, ahova a koszos víz fog majd elfolyni*, illetve valahol majd lesz egy csap is, amire rá kell kötnöd a gépet, illetve nem árt, ha a konnektor is közelben van, hiszen árammal működnek a mosógépek.

*Ha nincs a falban cső, s eddig a kádba ment a szennyes víz, s ezt így szeretnéd továbbra is, akkor miután beillesztetted a gépbe a csövet amin a koszos víz fog elfolyni, csak vezesd bele a másik végét a kádba. Majd a másik csövet, amin a tiszta víz fog befolyni a gépbe, kösd rá a csapra, ahonnan a vizet fogja kapni a mosógép, majd dugd be a konnektorba a vezetéket, s meg is vagy!

Amikor vízvezetékszerelő szükséges a mosógép bekötéséhez

Például ha egy mosókonyha vagy egész lakás felújítása folyik, s minden gyakorlatilag új helyet kap a lakásban, érdemes elgondolkodni, hogy az eddigi megoldások elég praktikusan voltak-e kialakítva, vagy jobb lenne másképp megoldani őket.

Ha eddig a kádba folyt a mosógép szennyes vize, s ezentúl szeretnéd azt a falban diszkréten elhelyezett csőbe elvezetni inkább, akkor bizony szakemberre lesz szükséged, hiszen egy csapot nem tudsz egyedül csinálni a falba, mert valószínűleg azt sem tudod, hogy hogy kezdj bele.

Az ilyen munkálatokhoz mindenképp érdemes minket keresned, hiszen a rengeteg éves tapasztalatunknak köszönhetően nem egy lakás teljes körű vízvezeték beépítésén vagyunk már túl, így a legapróbb fortélyokat is ismerjük már.

Így amit lehet elrejtünk a falakban, csöveket vágunk és Y alakú elemeket teszünk közéjük a praktikusabb helykihasználás és esztétikus megjelenés érdekében, hogy Neked több felhasználható tered maradjon a mosdóban, mosókonyhában vagy épp a konyhában.

 

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440