Vízszerelő 9. kerület – Mosógép bekötése a konyhába – mert van, akinek itt a legkényelmesebb

Vízszerelő 9. kerület – Mosógép  bekötése a konyhába – mert van, akinek itt a legkényelmesebb

Magyarországon általában a lakások, házak méretétől függ az, hogy a fürdőbe, egy kis mosókonyhába, vagy a konyhába kerül bekötésre a mosógép.

A régebbi lakásokban a fürdőben van a mosógép, s gyakran a szennyes vizet nem a falból kivezetett csövön keresztül, hanem a kádba vezetik ki az egyszerűség miatt.

Sokakat ez zavarhat, hiszen egy forró zuhany közben nem biztos, hogy kellemes élmény, ha épp ránk folyik egy adag koszos víz a mosógépből.

Viszont ahhoz, hogy a konyhába kössünk be egy mosógépet, ahhoz kell csinálni a falba egy csapot, illetve egy szennyvíz elvezetőt is, mely némi falbontási munkálattal jár, de az egész feladat megvan néhány órán belül, takarítással együtt.

Így ha Te is azt fontolgatod, hogy ideje lenne átvinni a mosógépet a konyhába, hívj minket vízszerelőnek 9. kerületi otthonodba, hogy a szakértői feladatok tapasztalt kezekben legyenek.

Mivel nyitni kell egy csapot, illetve ki kell vezetni a szennyes vizet, így ezt semmiképp se bízd amatőrre, mert ilyenkor szoktak véletlenül rossz helyre fúrni a falba, így nagy károkat is okozhatnak.

Maga a mosógép bekötése nem egy ördöngős feladat, hiszen csak be kell helyezni a megfelelő csöveket a hozzájuk tartozó helyekre a falba vagy a csapra.

Itt amihez szakértelem kell, az a csap készítése, illetve egy cső megnyitása, hogy esztétikusan tudjon elfolyni a szennyvíz. Keress minket bizalommal vízszerelőnek 9. kerületi lakásodba, hogy mihamarabb neki tudjunk állni a munkálatoknak.