Vízvezeték szerelő Csepel – nem gond még a csőtörés sem

Vízvezeték szerelő Csepel – nem gond még a csőtörés sem

Miért lesz csőtörés?
Nem kell messzire mennünk Budapesten sehol sem ahhoz, hogy lássunk egy igen lepukkant, romhalmazt, melyet egyesek lakóházaknak használnak. Az ilyen állapotú épületek vízhálózata pedig nyilván nem tegnap került kiépítésre, így az is csoda, hogy eddig működtek a csapok, lefolyók és vécék.

Amikor a fal már annyira laza, hogy már az eleve elrohadt vízvezetékeket sem tudja egyben tartani, akkor jön a durranás, és ömlik a falból a víz. Ezt nem hibás beépítés okozza általában, hanem egyszerűen az idő. Semmi sem tart örökké, így a falakban lévő csövek sem fogják mindig problémamentesen szállítani a vizet.

Mit lehet tenni ellene?
Először is, zárd el a főcsapot. Ha nem tudod hol van, kérdezd meg a házmestert, vagy egy lakót a házban. Ha családi házad van, kérj segítséget a szomszédtól.

Ezután hívj ki minket vízvezeték szerelőnek csepeli otthonodba, s amint lehet kiérkezünk, hiszen ez nem egy halogatható feladat, itt jelenleg ömlik a víz, mely nemcsak a Te lakásodat, de az alattad lakókat, vagy aha családi házban laksz, a pincédet is eláraszthatja.

Megoldás
Kiérkezés után állapotfelmérés következik, majd ajánlattétel. Amennyiben elfogadod, neki is állunk kicserélni a kérdéses csövet vagy csöveket a falban, hogy újra működjön otthonod vízellátása.

Ne bízd az ilyen feladatokat sarlatán, olcsónak tűnő brigádokra, inkább hívj minket vízvezeték szerelőnek Csepeli házadba, hogy a sok éves tapasztalatunknak köszönhetően profin oldjuk meg a kialakult helyzetet.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440

Szerző| 2018-09-13T11:14:58+00:00 szeptember 21st, 2018|Kategóriák: |Címkék: |

Szerző: