WC beépítése TECE tartály esetén

WC beépítése TECE tartály esetén

Egyre nagyobb divat itthon is a TECE WC tartályok használata az apróbb lakásokban, hiszen ezeket a falba elrejtve, esztétikusan és praktikusan lehet beszerelni, így az amúgy is apró helyiségben kicsivel több hely lesz, emiatt leülve nem fogod beverni a térded vagy fejed az ajtóba, hanem kényelmesen tudod elvégezni szükségleteidet.

Nemcsak a praktikus helykihasználás szól a TECE WC tartályok mellett, hanem a magas és hosszantartó minőség is, mert a TECE alkatrészek rendkívül strapabíróak, illetve annak ellenére, hogy a falba van beépítve a TECE WC tartály, szakszerű felszerelés esetén igen könnyű a javítása is – amennyiben erre szükség van.

Természetesen még minden van olyan ok, ami a TECE WC beépítése mellett szól, s ez nem más, mint a rendkívül takarékos vízhasználat, mivel külön gombok vannak a lehúzásra. Értelem szerűen a kisdolog után azt kell megnyomni, mely kevesebb vizet enged ki, nagydolog után pedig azt, ami valamivel többet enged ilyenkor a WC csészébe.

A TECE WC beépítése – amennyiben szakszerűen kerül kivitelezésre – csak egyszer jár falbontással, s az esetleges TECE alkatrész cseréket mind meg lehet oldani a nyomólap leszerelésével, így nem kell attól tartani, hogy egy meghibásodás miatt ki kellene újra bontani a falat.

S ha a WC beépítését ránk bízod, nemcsak profi kezekben lesznek a szerelési munkálatok, de bármilyen későbbi alkatrészre vagy cserére van szükséged, mi azt is meg tudjuk Neked oldani, sőt be is tudjuk rendelni a szükséges kiegészítőket, hogy ezzel se kelljen bajlódnod.

Fontos emiatt, hogy ne amatőrökre bízd az ilyen fajta munkákat, hiszen kellett már kimennünk olyan riasztásra, ahol a szakszerűtlenül beszerelt TECE WC beépítése miatt újra ki kellett bontani a falból a tartályt, ami valljuk be, nem egy olyan típusú munkálat, melyet gyakran szeretne bárki is elvégeztetni a lakásában.

Így ha Te is TECE WC tartályt szeretnél beépíttetni lakásod mellékhelyiségébe, hívj minket bátran, hogy több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a lehető legjobb kezekben legyen a lakás talán legtöbbet látogatott helyiségének felújítása.