WC felújítás

WC felújítás

A legtöbb, a második világháború után felhúzott tömbházban igen kevés helyet hagytak a tervezők a mellékhelyiségeknek, így a legtöbben azért kezdenek WC felújításba, hogy amennyire csak lehet optimálisan használják ki a kis teret.

Fontos az elején hangsúlyoznunk azt, hogy WC felújításba ne kezdj bele egyedül, mert ha nincsenek meg a megfelelő szerszámaid, nem fogod tudni profin elvégezni a feladatot, nem beszélve arról, hogy egy ilyen munkálat során érdemes felülvizsgálni a víz és villanyvezetékeket is.

Emiatt mindenképp profi szakemberre bízd a WC felújítást, így talán az a legoptimálisabb és legidőhatékonyabb megoldás, ha még a munka kigondolása során keresel fel minket, mert lehet, hogy amilyen WC-t kinéztél, esetleg kis kézmosó csapot, azt egyszerűen nem lehet valamiért beszerelni.

Így semmiképp se kezdj el költekezni egy előzetes szakmai felülvizsgálás / tanácsadás előtt.

Ezzel rengeteg pénzt tudsz megspórolni, mert sok esetben ki tudod használni a szakemberek tapasztalataiból származó trükköket és frappáns beszerelési megoldásokat, hogy olyan legyen a WC felújítás végén a mellékhelyiséged, amilyennek megálmodtad.

Egy állapotfelmérés után így segítünk kiválasztani a Te lakásodhoz szakmailag és esztétikailag a legjobban passzoló WC-t, tartályt, csapokat, csöveket – ha szükséges kiszedni a régieket. Majd az alkatrészek beszerzése után indulhat is a WC felújítás.

Ez a lakás / ház vízvezetékeinek állapotától függően több napig is eltarthat, de ha nincs sok falon belüli vízszerelési munkálat, akkor ez az idő természetesen csak csökkenhet. De ilyenkor mindenki nagy izgalommal nézi, ahogyan készül a WC felújítás, hiszen még munka közben is lehet itt-ott módosítani az elképzeléseken, ha a helyiség mérete vagy elosztása ezt engedi.

Így lehet ez egy kreatív időtöltés is egyben, melynek eredményét mindenki szívesen nézi / használja majd nap, mint nap.

Így ha WC felújításba kezdesz, mindenképp még az elején hívj ki minket, hogy segítsünk eldönteni, milyen WC modell vagy típus, illetve milyen egyéb kiegészítőkkel lehet még modernebb és kényelmesebb lakásod mellékhelyisége.