Fürdőkád lefolyó szerelés – bízd profi szakemberre!

Fürdőkád lefolyó szerelés – bízd profi szakemberre!

A fürdőkád lefolyó szerelés a kád beépített helyzete miatt az átlag emberek számára a megfelelő eszközök és szerszámok nélkül kimerül annyiban, hogy egy drót segítségével próbálják meg a legtöbben kihorgászni az eltömődést okozó szöszmöszöket és hajcsomókat.

Ez viszont nem mindig tudja megoldani a dugulási vagy valamelyik alkatrész meghibásodásából fakadó problémákat, így ilyenkor bizony célszerű vízvezeték szerelőt hívni, hiszen neki nemcsak a megfelelő szerszámok állnak rendelkezésére, de speciális gépek is (pl.: spirálozó), melyekkel könnyedén ki lehet pucolni a szennyezett lefolyót.

A fürdőkádaknál nemcsak a lefolyó eldugulása tud kellemetlen meglepetéseket tartogatni, de ha a kád túlfolyó nem működik rendesen, bizony az is igen nagy károkat tud okozni a fürdőszoba állapotában.

Emiatt ha a kád túlfolyóval van problémád, hívj minket bátran, hiszen ha valamelyik alkatrész felmondja a szolgálatot, akkor abból nagyobb baj is lehet, mint egy egyszerű kád túlfolyó szerelés.

Így ha el akarod kerülni a teljes beázást vagy akár egy csőtörést, amint lehet szólj nekünk, hogy a problémát még az elején tudjuk orvosolni, se ne kelljen esetleg falat bontani, mely hosszabb ideig tartó munkálatokat eredményez.

Tehát ha megpróbáltad már lefolyótisztítóval, vagy drót segítségével megszabadítani az eldugult kádat a lefolyóban összegyűlt szennyeződésektől, de még mindig nem tud rendesen lefolyni a víz, keress minket bármelyik elérhetőségünkön, hogy a fürdőkád lefolyó vagy kád túlfolyó szerelés biztos szakmai kezekben legyen.

 

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440