Mosdó csaptelep cseréje – amikor a javítás már nem segíthet

Mosdó csaptelep cseréje – amikor a javítás már nem segíthet

Csöpögő csap, nem megfelelő víznyomás, nehezen beállítható vízhőmérséklet, csőtörés illetve lakásfelújítás esetén szokott általában szükség lenni teljeskörű mosdó csaptelep cserére. Mivel rengeteg féle modell létezik már a piacon, egy laikus igen nehezen fogja megérteni, hogy mi a különbség az egyes márkák termékei közt.

Emiatt azt szoktuk javasolni, hogy mielőtt megvásárolnád az új csaptelepet, inkább szólj nekünk előtte, hiszen mi kiszállás után felmérjük a helyszínen, hogy milyen típusú alkatrészekre lesz szükség ahhoz, hogy a mosdó csaptelep cseréje sikeres legyen.

Így ha úgy gondolod, hogy nem Neked való még a modell kiválasztása sem, ne csüggedj, mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Autót sem mész el egyedül venni, ha csak azt tudod, hogy milyen színűt szeretnél, hiszen a vezetési szokásaidhoz mérten célszerű kiválasztani a kocsit, hogy olyan teljesítménye és fogyasztása legyen, ami számodra megéri.

Ugyanez a helyzet a mosdó csaptelep cserével is, hiszen a silány utánzatok, a kínai verziók, illetve a megkérdőjelezhető minőségű modellek hosszútávon nem érik meg, hiszen nem is biztos, hogy lehet hozzájuk alkatrészeket kapni, mely egy esetleges szerelés árát igen le tudná csökkenteni.

Így ha minket hívsz, nem kell egyedül döntened semmiről sem, hiszen mi elmondjuk Neked, hogy milyen mosdó csaptelepre lesz szükséged, milyen árban van általában, s elmegyünk, és megvesszük, s be is szereljük Neked azt a modellt, mely nemcsak a Te igényeidnek felel meg, de a ház kialakításának is.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440