Mosogató szifon csere – miért lehet rá szükség?

Mosogató szifon csere – miért lehet rá szükség?

Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbben nem foglalkoznak a háztartásban lévő vízvezetékekkel, legyenek azok a falban található csövek, vagy kívülről is szerelhető-cserélhető alkatrészek.

Emiatt mi a legtöbb esetben már csak akkor érünk ki egy ügyfélhez, amikor a probléma már megtörtént. Így például a mosogató szifon csere egy igen gyakori probléma szokott lenni, hiszen a legtöbb háziasszony a lefolyótisztítókon kívül nem nagyon használ más módszert arra, hogy karban tartsa a különféle mosogató szifonokat, hogy azok megfelelően tudják elvezetni a szennyes vizet.

Így amikor már a rengeteg szennyeződés, ételmaradék, szöszmösz és lerakódás miatt már nem tud megfelelően üzemelni a mosogató, a szifont tönkreteheti az évek óta rárakódó kosz, s így már nem elég egy alapos tisztítás, hanem a legtöbb esetben ilyenkor már mosogató szifon cserét szoktunk elvégezni.

A mosogató szifont egyébként a mosogató alatt találod, mely egy kacskaringós műanyag cső. Ezen folyik el a bűzös-koszos szennyvíz. Ha ez nem tud rendesen üzemelni, büdös lesz a mosogató körül, illetve folyton el van dugulva, így ez a legtöbb embernek rettentő bosszantó tud lenni.

Ha annak ellenére, hogy rendszeresen tisztítod a mosogató szifont különféle lefolyótisztítókkal, de sem a dugulás, sem az erőteljes bűz nem akar megszűnni, feltétlenül hívj ki minket, hiszen ha nagyon régiek a csövek a mosogató alatt vagy a falban, az csőtörést is eredményezhet, melyet meg lehet előzni, ha időben megoldjuk a problémát.

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440