Hogyan történik a mosdó csaptelep szerelése?

Hogyan történik a mosdó csaptelep szerelése?

Mikor kell szerelőt hívni?

A legtöbb esetben a mosdó csaptelep szerelése – új csap esetén – csak egy tömítőgyűrű csere szokott lenni, melyet ha van otthon megfelelő fogód és csavarhúzód, akár Te is ki tudod cserélni. A probléma akkor szokott hozzánk is elérni, amikor egy ilyen tömítőgyűrű csere után is folyik vagy csöpög tovább a csap. Ilyenkor érdemes minket kihívni, hiszen a gond sokkal nagyobb lehet, emiatt nem érdemes ezt már egyedül megpróbálnod megoldani, mert nagyobb kárt okozhatsz, mint amekkora az eredeti probléma volt.

 

Milyen munkálatokra lehet számítani mosdó csaptelep szerelés során?

A kiszállást követően először megvizsgáljuk a szerkezet állapotát, majd szétszedjük alkatrészeire, s megnézzük, hogy minden rendben van-e. Ha valamelyik alkatrész elöregedett vagy valamilyen okból kifolyólag használhatatlanná vált, azt kicseréljük, de természetesen ha javítható a hiba, akkor javítást végzünk csak.

Vannak sajnos olyan esetek is, amikor a mosdó csaptelep szerelés már akár falbontással is járhat. Ez akkor szokott bekövetkezni, amikor a falakban lévő vízvezetékek annyira elöregedtek már, hogy ott kell kicserélni a csöveket, s ez okozhat némi kellemetlenséget.

Viszont itt fontos kiemelnünk azt, hogy az a szakember, aki igényesen dolgozik, nem hagyja a “piszkos munkát” az ügyfélre, így lehet, hogy egy ideig faltörmelékes lesz a mosdó körüli terület, viszont mi ezt mind eltakarítjuk a munka befejezésével.

Ne várd meg, míg nagyobb lesz a baj, hívj minket azonnal, hogy gyorsan meg tudjuk oldani a problémát!

Hívj bizalommal! Telefon: 06 70 9073-440