Vízvezeték szerelő Budapest XIV. kerület – TECE WC tartály beépítés

Vízvezeték szerelő Budapest XIV. kerület – TECE WC tartály beépítés

Számos kis lakás található fővárosunkban, melyek régen cselédlakásként funkcionáltak, így igen kevés hely jutott később a mellékhelyiségnek.

Nem ritka emiatt, hogy annyira lilliputi módon alakították ki őket, hogy éppen nem verjük be a fejünket az ajtóba vagy a falba, ha használni szeretnénk a toalettet.

Emiatt megnövekedett az igény – főként a kisebb otthonok esetében – a TECE WC tartályokra, hiszen ezeket esztétikusan be lehet építeni a falba, így rengeteg hely felszabadul, s máris tágasabb lesz az egyik legfontosabb helyiség a lakásban.

Ha Te is épp azon gondolkodsz, hogy hogyan lehetne méretesebb lakásod mellékhelyisége, javasoljuk, hogy válts beépíthető TECE WC tartályra. Egyszerűen azért, mert esztétikus, modern és még spórolhatsz is vele rengeteg vizet a szabályozó gomboknak köszönhetően.

Hívj minket bizalommal vízvezeték szerelőnek Budapest XIV. kerületébe, hogy modern és energiahatékony megoldásokkal tudjuk elősegíteni otthonod kényelmét.

Nem kell aggódnod, nem tukmálunk rád semmit, hiszen először az állapotfelmérés van, s utána adunk egy árajánlatot, amiről Te döntesz, hogy megfelel-e.

Számos TECE WC tartály beépítésen vagyunk már túl vízvezeték szerelőként Budapest XIV. kerületében, így az elmúlt évek alatt nagy tapasztalatra tettünk szert.

Munkáink során egyaránt kellett beépíteni, illetve kisebb alkatrészeket cserélni a tartályokban, falbontás nélkül.

Ezért ezek a modellek igen népszerűek, hiszen senki sem szereti a falbontással járó szerelési munkálatokat, csak egyszer, amikor beépítik a szerkezetet.